Koji je najbolji gaming miš?

Predstavljamo vam Top 3 zatrenutno najbolji gaming miš u svijetu profesionalnih gamera

Postoji li najbolji gaming miš na svijetu za profesionalne gamere? Da, postoji. Predstavljamo vam 3 modela koji bi se mogli nazvati najbolji gaming miš.

 

1. Razer Deathadder

Ovaj Razer je prvenstveno razvije za duža igranja. Njegov ergonomični dizajn je prevučen posebnim materijalom koji omogućuje odličan grip prilikom igranja. Deathadder nije jedan od miševa koji ima samo velik DPI. Ovo je miš koji je temeljen na velikoj kvaliteti prije svega. Na mišu se nalaze i tipke za prilagođavanje DPI osjetljivosti i dodatne tipke koje se mogu koristiti kao prečaci. Najznačajnija karakteristika ovog miša je da postoji verzija i za ljevake koji također uživaju u kompjuterskim igricama.

Razer-Deathadder Najbolji Gaming Miš za profesionalne gamere

2. Logitech G500

Mnogi igrači će ga također staviti na prvo mjesto prvenstveno zbog njegove kvalitete i prilagodljivosti. Njegov dizajn je na prvi pogled vrlo jednostavan s nekoliko dodatnih tipki. Ali tu nisu u pitanju samo dodatne tipke, nego deset tipki koje mogu biti različiti preci. G500 ima vlastitu memoriju na koju je moguće pospremiti nekoliko različitih profila igrača. Zanimljivo kod ovog miša je da mu se težina može podesiti, što vam može koristiti kod različitih vrsta igrica.

Logitech-G500 Najbolji Gaming Miš za profesionalne gamere

3. Razer Naga Hex

Kao i do sada Razer je i s ovim mišem odradio odličan posao. Ovaj miš je razvijen za MOBA igrače, igrice kao što su  LOL ili DOTA. Njegove tipke sa strane imaju odlične sposobnosti i one znače mnogo u ovakvim vrstama igrica. Kada vidite koliko tipki ima, pomislite kako je to veliki miš, ali zapravo u stvarnosti je suprotno, mali je i vrlo udoban. Dodatne tipke mogu biti programirane i za svakodnevnu upotrebu ne samo za igranje.

Razer-Naga-Hex Najbolji Gaming Miš za profesionalne gamere

Izvor: best gaming mice