Pogled sa vrha Ježevca

Fotografije predela Braničevskog okruga i dolina reke Mlave. Pogled sa vrha Ježevca na Srbiju

 

Kako izgleda pogled sa vrha Ježevca.

Ježevac je vrh na 675 metara nadmorske visine. Prema zapadu se pruže pogled na Braničevo i Petrovac na Mlavi, severno se vidi Vojvodina, južno planine i brda Šumadije, dok su ka istoku Homoljske planine.

Sam Ježevac je jedan od prvih vrhova na obodu Homolja i predstavlja ulazak u Homoljske planine. Popularan je medju vikend planinarima jer je lak za uspon, priroda je lepa, staza je odlično obeležena, ima vode uz put, tu je i popularna Banja Ždrelo sa termalnim izvorima mineralne vode i bazenima, i pruža vam se mogućnost da prijatno provedete ceo dan.

Pogledajte fotografije predela i prirode kako izgleda pogled sa vrha Ježevca. Ježevac vrh na 675_ pogled na zapad

Pogled sa vrha Ježevac panorama Mlave_ pogled na jugozapad Pogled sa vrha Ježevac panorama Mlave_severozapad  Pogled sa vrha Ježevac _ pogled na jug i greben Pogled sa vrha Ježevca panorama Mlave_06 Pogled sa vrha Ježevca panorama Mlave_07 Pogled sa vrha Ježevca panorama Mlave_08 Pogled na Šumadiju vrh Ježevac panorama Pogled sa vrha Ježevca panorama Mlave_10 Pogled sa vrha planina Ježevca i pogled na istok  Pogled sa vrha na istok Ježevac vrh na 675 Marija i Milena na vrhu Ježevac na 675 mnv