Čuvena La Folie Douce party na glečeru i snegu iz Val d’Isere-a

Fotografije sa žurke na snegu diskoteke La Folie Douce koja pravi party u Beogradu ovih dana na splavu Play

 

Skijanje u Francuskoj ima i neke svoje druge čari osim što su staze sjajno sredjene i široke, servis i usluga na visokom nivou i nema gužvi, te uvek ima snega na glečeru. Ti drugi doživljaju su vezani za zabavu i krajnje opuštenu atmosferu u kojoj skijaši iz celog sveta uživaju.

Početkom maja meseca, od 1 do 4 maja u ski centru Val d’Isere, Francuska, poznati restoran diskoteka La Folie douce pravi svoj tradicionalni party na glečeru i snegu uz gomilu veselog sveta, francuskog šampanjca i poznatig DJ izvodjača. Ko zna o čemu se radi, ne propušta te žurke na otvorenom i kraj zvanične zimske skijaške sezone u Francuskim Alpima. Žurka na snegu i na otvorenom, na 2400 metara nadmorske visine.

Ovih dana La folie Douce Val d’Isere tim stiže u Beograd, gde će u petak 17 maja na splavu klubu Play u Beogradu, na Ušću, održati svoj čuveni party.

Šta da vam kažemo osim da je La folie Douce Val d’Isere show poseban doživljaj koji se pamti.

.

Fotografije iz Val d’Isere-a sa žurke na snegu – snimci su napravljeni GoPro kamerom 

La Folie douce party na glečeru i snegu iz Val d'Isere photo Petar Avramoski

La Folie douce party na glečeru i snegu iz Val d'Isere photo Petar Avramoski ambijent La Folie douce party na glečeru i snegu iz Val d'Isere photo Petar Avramoski kostimi La Folie douce party na glečeru i snegu iz Val d'Isere photo Petar Avramoski akcija La Folie douce party na glečeru i snegu iz Val d'Isere photo Petar Avramoski svi na sto La Folie douce party na glečeru i snegu iz Val d'Isere photo Petar Avramoski denser La Folie douce party na glečeru i snegu iz Val d'Isere photo Petar Avramoski ruka brenda La Folie douce party na glečeru i snegu iz Val d'Isere photo Petar Avramoski i tri prsta La Folie douce party na glečeru i snegu iz Val d'Isere photo Petar Avramoski ulaz La Folie douce party na glečeru i snegu iz Val d'Isere photo Petar Avramoski jeti   La Folie douce party na glečeru i snegu iz Val d'Isere photo Petar Avramoski ogledalo La Folie douce party na glečeru i snegu iz Val d'Isere photo Petar Avramoski bina La Folie douce party na glečeru i snegu iz Val d'Isere photo Petar Avramoski cenovnik La Folie douce party na glečeru i snegu iz Val d'Isere photo Petar Avramoski sve boje La Folie douce party na glečeru i snegu iz Val d'Isere photo Petar Avramoski panorama

Fotografije i prisustvo na snegu: Petar Avramoski i teniski klub No Limits