Trenutno najbolja digitalna kamera na tržištu je Nikon D7000.

Saznajte sve prednosti jedne od najboljih i najkvalitetnijih digitalnih kamera trenutno u svijetu – Nikon D7000.

.

NikonD7000 najbolja digitalna kamera na svijetu

Digitalni fotoaparati su jedan od najboljih načina da neki događaj, slavlje, provod ili izlet ovjekovječimo. Kada se nakon puta vratimo kući puni dojmova, upravo su fotografije ono što nas može ponovo vratiti na tu lokaciju i podsjetiti na avanture koje smo prošli. Jedan fotoaparat stvoren baš za takve prilike, s izrazitom kvalitetom fotografija i drugih karakteristika je Nikon D7000.

Nikon D7000 ima jednostavan dizajn te je izuzetno lagan, upravo stvoren za nošenje po cijelom svijetu i slikanje svih zanimljivosti na koje naiđete. Kućište mu je od napravljeno s ciljem da izdrži udarce i padove tako da je trajniji od drugih digitalnih fotoaparata. LDC ekran je dovoljno velik i cijeli meni je napravljen razumljivo tako da se jednostavno kretati po njemu. Gumbi su raspoređeni pored ekrana za lagano šetanje po meniju te su jednostavni za shvatiti i vrlo brzo se može naviknuti na njihov raspored i otkriti sve čari koje ovaj fotoaparat nudi.

Nikon D7000 ima 16.2 megapiksela sa DX CMOS senzorom. Odličan autofokus, možda i jedan od boljih na tržištu, je ono što krasi ovaj digitalni fotoaparat. Manualni fokus je također odličan jer koristi 3 točke , a ne samo jednu kao ostali fotoaparati. Nikon D7000 ima odlični stabilizator slike te će sve slike biti jasne i oštre, čak i one na kojima su slikani ljudi u pokretu. Leće fotoaparata reagiraju odlično na prostore s malo svijetla te su slike oštre i pune boje kao i na svjetlosti. Baterija traje jako dugo, s njom se može slikati oko 3 000 fotografija, no taj broj se smanji na 1 500 do 2 000 ako konstantno mijenjate postavke i mod slikanja.

Jedini nedostatak na ovom fotoaparatu je taj što ponekad ima problema sa spajanjem na laptop ili kompjuter. Kada spojite ovaj fotoaparat i laptop, može se dogoditi da vaš laptop ne prepozna ovaj fotoaparat, pa ćete morati probavati više puta.

Izvor: best digital camera