Zanimljive, korisne i besplatne Android aplikacije koje će vam olakšati život

Predstavljamo 10 besplatnih najpopularnijih android aplikacija. Besplatne android aplikacije sa Google play marketa

Korišćenje Android aplikacija umnogome olakšavaju život korisnicima, a uz to ga čine zabavnijim. Za koju god aplikaciju da se odlučite, jedno je sigurno: neke koristi ćete imati od nje, bilo za zabavu, bilo za olakšavanje posla.

Craigsphone (craigslist)

Pomoću ove besplatne Android aplikacije dobijate mogućnost pristupa popularnom sajtu malih oglasa. Ko god instalira ovu aplikaciju može vrlo lako pretraživati oglase na ovom zanimljivom sajtu, možete i da ih postavljate, potpuno kompletno – sa fotografijama, jednostavno sa vašeg mobilnog telefona. Svakako je vrlo zanimljiva i korisna aplikacija.

Besplatne Android aplikacije

OpenTable

Odlična, a besplatna Android aplikacija namenjena svima, a posebno onima koji imaju aktivan društveni život.

Korisnici ove android aplikacije mogu lako da pronađu najbolje restorane u svojoj okolini. Uz nju, možete instalirati dodatak pomoću koga možete pregledati meni odabranog restorana ili izvršiti rezervaciju.

Brojne recenzije o objektima će znatno olakšati vaš izbor, u čemu se posebno ogleda značaj ove aplikacije.

10001 Cocktails

U ovoj android aplikaciji postoji spisak većine u svetu poznatih pića. Kada odaberete piće, možete ga staviti u listu „Moja pića“ i koristiti ga kasnije.

Bartender

Iako je sličnog tipa kao prethodna, ovo je ipak jedna od najpopularnijih besplatnih android aplikacija. Ima neverovatne mogućnosti pretrage i korisnici lako mogu da iščitaju i komentare svih recepata.

My Honey Days

Zanimljiva besplatna android aplikacija namenjena samo pripadnicama lepšeg pola. Pomoću nje je moguće odrediti datum ovulacije i plodne, odnosno neplodne dane.

Ukoliko pokušavate da zatrudnite, ovo je idealna aplikacija za vas, jer će vam umnogome olakšati računanje plodnih dana.

Ultimate Stopwatch & Timeraplikacije

Kao što joj i sam naziv kaže, ova besplatna Android aplikacija je zapravo „velika štoperica“. Korisnicima nudi bezbroj mogućnosti koje možete da zamislite da ima jedna štoperica. Dobra je i zato što može biti pokrenuta u pozadini, a korisnike biva upozoren kada ističe vreme.

DailyHoroscope

Iako zvuči jednostavno, ono zbog čega je ova aplikacija najpopularnija jeste što korisnicima nudi mogućnost da pročitaj horoskopske prognoze za neki od prethodnih dana i na taj način provere istinitost ove aplikacije.

Layar Reality Browser

Još jedna od genijalnih aplikacija na našoj listi. Malo je nezgodno objasniti sve kvalitete ove aplikacije, pa je apsolutno preporučujemo za instaliranje. Verujem da se nećete pokajati.

Relax and Sleep

Ako ste navikli da se uspavljujete muzikom, onda je ovo prava aplikacija za vas. U ovoj aplikaiji postoji širok spektar zvukova, melodija i muzičkih numera. Sve one imaju jednu zajedničku osobinu, a to je da će opustiti korisnika sigurno.

My Tracks

Odlična aplikacija za one koji koriste automobil. Ova Android aplikacija prati kretanje korisnika i pokazuje statističke podatke poput: brzine, pređene kilometraže, vremena i sličnih detalja.

To je kao da je uvek uz vas prenosivi GPS uređaj. A ono što je čini posebno korisnom jeste što je besplatna. Ako znate koliko košta najobičniji GPS urešaj biće vam jasno zbog čega je ova aplikacija tako popularna.

Bilo koje Android aplikacije da instalirate sigurno će vam olakšati život, a ako ništa drugo učiniće ga zabavnijim.

Još jedna od prednosti ovih aplikacija jeste što su jednostavne kako za instaliranje, tako i za korišćenje.