Sajam zapošljavanja “Back2Serbia”

Studentski kulturni centar SKC u Beogradu je domaćin dogadjaja zvani Sajam zapošljavanja B2S

 

Sajam zapošljavanja SKC

Dana 14. i 15. juna 2013. godine u Beogradu u Studentskom kulturnom centru (SKC) održaće se drugu godinu za redom sajam zapošljavanja pod nazivom Back2Serbia, namenjen svim našim državljanima koji su živeli u inostranstvu, kao i onima koji su u zemlji i traže nove izazove u razvoju svoje karijere. Prošlogodišnji sajam je naišao na odziv od preko 1000 posetilaca iz različitih delova sveta kao što su Sjedinjene Američke Države, Nemačka, Austrija, Švajcarska, Kanada, Engleska, Španija, Rusija, Australija. Učestvovalo je 15 vodećih firmi iz različitih sektora sa preko 200 otvorenih radnih mesta.

Ove godine sajam ima podršku Nacionalne službe za zapošljavanje, dok je edukativni partner sajma IT akademija. Generalni sponzor sajma kompanija je HR Solution, zlatni sponzor PRVA Srpska televizija a srebrni sponzor kompanija Microsoft Development Centar Srbija. Poslovni portali Poslovi.infostud.com, Klikdoposla.com su medijski podržali događaj.

Glavni cilj sajma Back2Serbia je da privuče mlade ljude sa međunarodnim obrazovanjem i profesionalnim iskustvom voljnim da se vrate u Srbiju i da im kroz kontakt sa kompanijama na dvodnevnom sajmu bude omogućena prilika da pronađu zaposlenje u svojoj zemlji.

Pored mladih iz dijaspore, svi studenti i ljudi iz Srbije koji su u potrazi za poslom mogu posetiti ovaj sajam.

Za dodatne informacije o sajmu i načinu prijave posetite sajt www.back2serbia.com.