Dugometražni ruski crtani film Ilja Muromec i slavuj razbojnik

Prikazujemo vam ruski crtani film bajku Ilja Muromec i slavuj razbojnik sa prevodom na srpski jezik

 

Dugometražni ruski crtani film Ilja Muromec i slavuj razbojnik - sa prevodom

S obzirom da na domaćim televizijama i u bioskopima nemate priliku da gledate ruski crtani film a posebno ne dugometražni ruski animirani film, predstavljamo vam jedno zanimljivo filmsko delo, radjeno na osnovama ruskog folklora i ruske bajke.

Ovaj ruski crtani film u sebi ima puno dinamike nalik na savremene Diznijeve crtane filmove, ali za razliku od američkih crtanih filmova sačuvao je izvornu priču i rusku slovensku poetiku, koje se treba podsetiti. Na žalost, američki i japanski crtani filmovi za decu koji dominiraju na kablovskoj televiziji puni su demona, veštica, nasilja, hiperaktivnosti, uništavanja i mračne fantastike, tako da je ovaj ruski crtani film pravo osveženje sa svojom ljudskom i plemenitom dozom osećajnosti.

Crtani film je sa prevodom, samo pritisnite CC na video klipu, ima Srpski jezik kao prevod.

Ilja Muromec dugometražni crtani film – tema crtaća

Nekada davno, kada je u šumi bilo dovoljno pečuraka i jagoda, au potocima i rekama plivalo puno ribe, živeo je narod majčice Rusije bez žalbi. Samo je stari nevaljalac pakosti pravio. Pojavio se niotkuda Slavuj razbojnik i nikome prolaz nije dozvoljavao. Žario je i palio sela ruska. Jednom, kada Slavuj ukrade blago iz kneževske riznice, knez ne imade drugo rešenje nego da pozove u pomoć Ilju Muromec koji se upravo povukao iz junačkog posla i razdužio svoj ​​viteški mač.

Ilja Muromec i Slavuj Razbojnik. (2007) (Ruski film)

http://www.youtube.com/watch?v=PxuaYTmAm3w