Apel za pomoć Ani Živković

Pomognite da naša prijateljica ne ostane bez obe noge

.

Apel za pomoć za Anu Živković iz Kragujevca

Asistentkinji kragujevačkog Filuma, Ani Živković, hitno potrebna sredstva kako ne bi ostala bez obe noge. Jedina nada je tretman u Njujorku koji košta 80.000 dolara.

 

Ana Živković je asistentkinja Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu. Ima svega 28 godina, a zbog bolesti bi mogla da ostane bez obe noge.

Naime, ona boluje od tumora karlične kosti i nakon detaljnih pregleda koje je obavila u Italiji, konstatovano je da je jedino što trenutno može da joj spase život – amputiranje obe noge.

Ipak, pojavila se nada, pošto se u Americi rade posebni tretmani takve bolesti koji pružaju nadu za ozdravljenje. Za sada, jedina prepreka da Ana ode u Njujork je novac, odnosno 80.000 dolara.

Njeni studenti, prijatelji, komšije, mediji, cela Srbija, udružili su se u prikupljanju pomoći. Organizuju se koncerti, predstave, a postavljene su i humanitarne kutije po kragujevačkim tržnim centrima u koje je moguće ubaciti prilog.

Dajte koliko možete, jer je 80.000 dolara naizgled nedostižna suma, ali ukoliko svi učestvujemo, može da bude mnogo bliža.

.

Broj za pomoć: 

Dinarski račun: Bancа Intesa, RC Jagodina na broj: 160 – 5300101293477 – 62; 

Svrha uplate: Humanitarna pomoć za lečenje;

Na ime: Ana Živković. 

Devizni račun: SWIFT Banca Intesa: dbdbrsbg; IBAN/Account number: rs35160533020081474474

.

Pomoć je moguće uplatiti i na bankovni račun, ili ukoliko živite u inostranstvu, a Ana i oni koji su svu svoju energiju usmerili da joj pomognu, unapred daruju zahvalnost.

Za detaljnije informacije možete da konataktirate i Aninog oca, Slavoljuba Živkovića na broj: 064/410-81-80.