Koji je najbolji losion za samotamnjenje? 

Jesu li losioni za samotamnjenje loši po naše zdravlje?

BestSelfTanningCreams

Ljeto je već u punom jeku i preplanula put je ono što se traži preko ljeta. Ništa nije ljepše nego vidjeti put okupanu suncem koja zrači zdravljem. No, znate li da ne trebate ići na more i prekomjerno se izlagati suncu, što je jako štetno, nego tu put možete dobiti u kod kuće. Kako? Vrlo lako i jednostavno. Sve što vam je potrebno za put kao da ste proveli par tjedana na moru i suncu je losion za samotamnjenje i u tren oka možete imati tamnu i zdravu kožu.

Iako je na tržištu veliki broj losiona za samotamnjenje, najčešći problem kod ovih proizvoda je to što ostavljaju kožu neprirodnom i narančastom ako ih ne nanesete s dovoljno pažnje. U takvim slučajevima je bolje uložiti više novaca u najbolji losion za samotamnjenje na tržištu i svaki put dobiti 100% prirodan učinak, nego morati popravljati štetu nakon nekvalitetnog losiona za samotamnjenje.

Kako znati koji losion će davati najbolji učinak svaki put? Znamo da svaki od tih losiona mora imati što više prirodnih sastojaka koji će hraniti vašu kožu i učiniti je mekom na dodir. Prirodni sastojci u njemu trebaju reagirati na melanin, pigment koži koji potiče tamnjenje kože, jer će se tako vaša koža lakše naviknuti na sunce, te brže dobiti tamniju boju.

Za losione za samotamnjenje je važno da se lagano razmazuju i brzo upijaju. Nema goreg osjećaja nego nakon losiona za samotamnjenje obući bijelu košulju, no ubrzo shvatiti da je prošarana tamnim mrljama od losiona koji ste nanijeli netom prije oblačenja.

 Losioni za samotamnjenje su tu da nam kožu učine zdravom i lijepom, bez štetnog izlaganja suncu te treba birati one koji imaju najbolji učinak na najjednostavniji način i koji pružaju osjećaj ugode i svježine cijeli dan. Par kriterija kojih se treba držati su brzo upijanje, lakoća nanošenja, prirodan izgled i sastojci u losionu.

Izvor: Losion best self tanning