Koji su to trenutno najbolji televizori na tržištu?

Sve što morate znati o karakteristikama pet najboljih televizora od 32 incha trenutno na tržištu.

.

Pet najboljih televizora - trenutno najbolji televizori na tržištu

Televizija nije više samo način zabave ona nam sada pruža mnogo više. Naglim razvojem smartphonea i tableta povisili su se kriteriji na tehnološkom tržištu što je rezultiralo i samim razvojem televizije. Danas je izuzteno lako naći televizor s mogućnošću povezivanja na internet preko kojeg možete skinuti razne aplikacije te se povezati na socijalne mreže kako što je Facebook. No, u moru raznih brendova televizora važno je znati koji televizori su bolji od drugih. Upravo zato vam donosimo TOP 5 najboljih 32 inch televizora za najbolju zabavu za vas i vašu obitelj:

Sony KDL-32HX753 – Sony je poznata marka ne samo televizora nego i drugih tehnoloških stvarčica i od njihovih modela se očekuje najbolja izvedba i kvaliteta. Ovaj 32 inch LCD televizor ima mogućnost povezivanja sa Sony Entertainment-om online i nudi brojne mogućnosti. Slika je izuzetne kvalitete i postoji mogućnost gledanja flimova u 3D-u.  Rezolucija je 1920×1080, a kontrast 1 000 000 : 1. Iako mu je cijena malo viša, ima brojne mogućnosti koje drugi nemaju.

Panasonic TX-L32ET5 – Ovaj model ima ugrađen Wi-Fi te je vrlo lako i jednostavno spajanje na internet i skidanje određenih aplikacija. No, mogućnosti i aplikacije koje pruža internet su dosta ograničene, što mu je mana. Prednost ovog modela je u laganom 3D-u koji ne umara previše oči, te za njegovu cijenu možete dobiti jako dobar televizor.  Ako vam internet i skidanje aplikacija za televizor nisu najvažnije stavke, a želite kvalitetnu sliku, ovaj model je dobro rješenje.

LG 32LM620T –  LG je marka koja je posljednjih godina doživjela nagli razvoj te se vraća u sam vrh tehnološkog tržišta. Ovaj televizor je dokaz da i oni rade vrlo kvalitetne proizvode.  Kod ovog televizora je naglasak na 3D slici, te uz njega dobijete i 4 para nočala za cijelu obitelj. Na ovom televizoru ima 3 utora za USB i za HDMI kabel što ga čini spojivim na mnogo uređaja odjednom. Napravljen je po najnovijim standardima te ima inteligentne senzore i dizajniran je za uštedu energije.

Samsung UE32ES6300 –  Samsung je tvrtka koja se vratila u sam vrh s Galaxy linijom smartphoneova te namjerava ostati u samom vrhu. Stavili su naglasak na kvalitetu izvedbe i dizajn samih modela. Ovaj model koristi internet ne samo za aplikacije i zabavu, nego i za komuniciranje. S ovim modelom dobijete mogućnost komuniciranja s ljudima preko cijelog svijeta pomoću Skypea te bezbroj razilčitih aplikacija. Kvaliteta slike je jako dobra s jarkim bojama za što realističniji prikaz.

Philips 32PFL6007T  –  Ovaj Philipsov model je stavio naglasak na kvalitetu slike. Slika u 3D je odlčne kvalitete i bistrine te ne umara oči. Ako želite skidati aplikacije, ovaj televizor za to ima igrađen Wi-Fi te ga je lako spojiti na internet. Za sve imate opciju HD tako da možete uživati u što boljoj i realističnijoj slici i sveukupnom doživljaju.  Za svoju cijenu ima brojne pogodnosti i mogućnosti te je isplativost velika.  Tokom mračnih i tamnih scena na televizoru se može primjetiti nepostojanost crne boje, što mu je mana, no sve u svemu kvalitetan model s vrlo prihvatljivom cijenom i još boljom izvedbom.

Izvor: http://www.best32inchtv.net/