.

Tumačenje horoskopa

Tumačenje horoskopa je kompleksan posao koji zahteva mnogo znanja. Šta sve treba da znate o tumačenju horoskopa?

.

Jedna od osnovnih želja gotovo svakog čoveka jeste da sazna šta ga čeka u budućnosti. Zato ne čudi što su različiti vidovi pogađačkih veština sve popularniji u savremenom društvu. Jedna od najpopularnijih nauka, pomoću koje se može doći do saznanja o događajima koji će uslediti u životu pojedinca sigurno je astrologija. Izrada i tumačenje horoskopa je samo jedan segment tumačenja astrologije.

Ljudi, mahom laički misle da je horoskop zapravo ono što pročitaju u bilo kojim novinama kao moguće događaje za nastupajući period, bilo da je u pitanju dan, nedelja, mesec ili, pak čitava godina. Napominjem, tako mogu da misle samo laici. Ali, ljudi koji znaju šta je astrologija, sigurno znaju i koliko je izrada horoskopa zapravo kompleksan posao i koliko zahteva znanja, truda i vremena. Naravno, potrebno je i da osoba koja ga izrađuje, odnosno astrolog bude dobro potkovana znanjem, ne samo iz oblasti astrologije.

Tumačenje horoskopa - Šta sve treba da znate o tumačenju horoskopa?

Ukoliko ste od onih koji veruju u reinkarnaciju, onda ne sumnjam da znate da se upravo iz horoskopa može videt da li nosite teret prošlih života ili ne. Ukoliko, pak ne verujete u reinkarnaciju, zaboravite da ste pročitali prethodnu rečenicu.

Ono po čemu mene horoskop fascinira, jeste njegova jedinstvenost. Svakako vam je jasno da ne postoje dve osobe na svetu koje imaju istu natalnu kartu. To znači da na svetu ne postoji osoba koja ima isti položaj planeta u trenutku rođenja kao bilo koji drugi stanovnik zemlje. Što se ne može reći za datum rođenja, pa čak i ime i prezime. Zato je horoskop, za mene tako fascinantan. A kako biste imali pravi uvid u vaš horoskop, neophodno je da analizu uradi prava osoba, odnosno neko ko ima znanja i iskustva, kako iz oblasti astrologije, tako i iz oblasti numerologije, ali i psihologije i mnogih drugih segmenata nauke.

Podaci koji će biti potrebni vašem astrologu kako bi vam što preciznije uradio horoskop su datum rođenja (tačan dan, mesec i godina), vreme rođenja i mesto. Što se vremena rođenja tiče. idealno bi bilo da bude što je moguće preciznije. Pod idealno preciznim vremenom rođenja se smatra ono kada se začuje bebin plač, jer se to smatra njegovim prvim dahom i samim tim je to zapravo pravi trenutak za određivanje položaja zvezda.

Danas je , širom globalne mreže postalo vrlo lako moguće pronaći ne tako loše internet sajtove, koji će vam vrlo brzo uraditi analizu natalne karte i pobrojati vam sve karaketristike određene osobe. Postavlja se pitanje da li je to pravi horoskop? Odgovor apsolutno zavisi od svakog pojedinca. Jer, za osobe koje i ne veruju baš mnogo u horoskop, ovo će biti sasvim dovoljno. Tu mogu da pročitaju nešto više o svojim osobinama, poslu, partnerima, porodici, zdravlju…i za njih će to biti dovoljno. Međutim, onima koji zaista veruju u horoskop, apsolutno preporučujem da ipak potraže tumačenje horoskopa od profesionalca, koji se svojim radom dokazao u sferi astrologije. To, naravno ni u kom slučaju ne podrazumeva da bi trebalo da se opteretite onim što čujete. Jer, ne zaboravite: astrolog vas samo upućuje na događaje koji bi se mogli dogoditi upravo vama, ali samo ukoliko budete na pravom mestu u pravo vreme…