Genetski modifikovani Srbi ministri i srpski gen otpora

Šta su to genetski modifikovani Srbi i kako im se suprostavlja srpski gen otpora

 

Genetski modifikovani Srbi i srpski gen otpora

Vidite, logično je pitanje da li je zdravija genetski modifikovana hrana ili obična, ona stara, prirodna i obična bez DNK modifikacija? Ne ulazimo u to da li je štetna genetski modifikovana hrana, samo pitamo da li je zdravija i bezbednija od obične hrane, starije ili novije, svejedno je.

I, odgovor je … Da! Zdravija je genetski modifikovana hrana jer ona stvara genetski modifikovane Srbe.

Ups! To je u stvari mislio i skriveno rekao srpski ministar koji je odobrio ulaz GMO u Srbiju, to je hteo da kaže. Hrana je najmanje tu bitna, bitni su ljudi i kapital.

Ko u to ne veruje, neka pogleda u istoriju. Od kako su Srbi primili hrišćanstvo svako malo neko hoće da ih genetski modifikuje. Prvo su Vizantijci i Zapadni Latini pokušavali da stvore Genetski modifikovane Srbe koji će služiti tim imperijama. Ali oni su to radili samo na mentalnom, verskom i kulturnom planu, ne dirajući telo i čisti srpski DNK, što je pomoglo da se Srbi odupru tim nastojanjima. Doduše, neki su Srbi u tom otporu stradali na lomačama i u kazamatima, ali lomeći telo Srbina nisu slomili srpski DNK i njegovu istinsku poruku Slobode. S druge strane, oni preobraćeni, Genetski modifikovani Srbi, postali su mahom od nekih slavoljubljivih velikaša i velmoža i pokojeg uplašenog seljanina i paora. Vremenom su ti Modifikovani Srbi nestajali ali nastajali su i novi. Svi ostali Srbi su sačuvali svoj srpski gen otpora.

Onda su se sa Istoka na nas sručili Turci Osmanlije, koji su pak prešli na viši nivo genetske modifikacije. Osim mentalnog i verskog pritiska da menjaju izvorni srpski gen i slobodarski kod, oni su počeli da rade i još dve stvari koje nisu padala na um Vizantijcima i Latinima, počeli su da uzimaju danak u krvi u vidu janičara i da uzimaju srpsku mladu prve bračne noći, da je Turčin beg i naučnik, osemeni Osmanlijom. To je kao posledicu imalo da se izvorni srpski gen počeo menjati pod uticajem turskih varvarskih gena. To je naravno podstaklo stvaranje pravog soja stvarno Genetski modifikovanih Srba, takozvanih Srba muslimana, koji su samo u prvo vreme bili i Srbi i Muslimani, a posle su postali Turci, a sada Bošnjaci. To su istinski Genetski modifikovani Srbi jer je njihov izvorni srpski gen promenjen. Samo Bog ima moć da ih vrati u predjašnje izvorno stanje DNK strukture.

Ali, ima jedna jako bitna stvar u celoj priči, koja će isplivati u zaključku ovog teksta. Poturice i janičarska deca su genetski modifikovani Srbi hibridi nastali prirodnim putem, zapravo oni su klasičan hribrid ukrštanja dve različite sorte iste ljudske vrste – Srba i Turaka. U toj genetskoj smesi nije bilo gena ribe, paradajza, vinske mušice, crva ili krokodila, bila su samo dva sastojka – srpski gen otpora i turski gen …

A onda, na kraju priče, odnosno na početku trećeg milenijuma hrišćanske civilizacije, usled dejstva industrijalizacije i tehnomanije, nastaju stvarno genetski modifikovani Srbi koji gube izvorni srpski gen otpora, novi Srbi koji postaju kaša srpskog gena sa globalnim DNK sutlijašem od gena ovce Doli, ludih krava, duvana, soje, kukuruza, paradajza i belosvetske filosofije krupnog kapitala i pohlepe da se vlada svetom kako hranom, tako i zabavom, kulturom i silom. Ti Genetski modifikovani Srbi su zastupljeni u srpskoj eliti i pod-eliti, i nastaju u posebnom procesu obrade njihovog DNK, koji se sastoji od nekoliko faza:

– edukacija svesti i obrazovanje bazirano na liberalnim idejama da svako može sa svakim da sve radi, da bi pojedinac mogao da prihvati činjenicu da će DNK deliti sa svinjom. Naime, danski naučnici su dokazali da GMO hrana koja se daje svinjama menja DNK sastav njihovih tkiva, a sad da li ta gmo svinja menja ljude, to nisu pokušali dokazati. Ili jesu ali ćute. Zato je važno usvojiti stav da je sve moguće – i da homoseksualci gaje decu, i da pedofili vode ljubav sa decom koja im to dozvole, i da se javno onaniše na javnom mestu, i da se legalizuju narkotici, prostitucija, kocka, bolesne sportske borbe pune krvi, što sve vidimo kod onih koji stvaraju GMO svet.

– izlaganje radijaciji i talasima za koje je dokazano da razbijaju DNK. Sada se to sprovodi ne kroz rendgen zračenje nego kroz mikrotalasno zračenje i gledanje medija, novina, TV i filmova sa subliminiranim porukama da smo svi mi vanzemaljci, potomci majmuna, Atlantidjani, potomci izgubljenih civilizacija, da smo zombiji po ubedjenju a LGBT po duhu, što sve čini da srpski gen otpora slabi, i pita se da on nije u nečemu pogrešno dizajniran od Stvoritelja, kada svi sve mogu sa svakima a on samo sa sobom.

– odvodjenje genetski modifikovanog Srbina, ministra recimo, premijera, predsednika, aktiviste NVO, u centre Svetske GMO modifikacije da im se pokaže kako je svet lep i uredjen u labaratoriji, ugodan i prijatan, moćan i sredjen, kako je sve na svom mestu u dizajnu novog svetskog DNK, i da to sve čeka Srbe na tanjiru, samo ako isključe taj svoj prokleti srpski gen otpora.

Tako zanesen ministar, premijer ili predsednik, videvši bolji svet, odmah zažele da promeni sebe i svoj nazadni srpski gen i tradicionalistički genetski kod željan obične hrane – šljive ranke i pasulja tetovca. Ali to ne može bez lobotomije ili parolomije, jer su pored ličnog ideološkog ubedjenja, jedino to dve uspešne metode za promenu DNK strukture kod Srba i način da se dobije Genetski modifikovan Srbin. I tako dobismo mi prve Genetski modifikovane Srbe potekle iz raznih loža u kojima se krčka novi genetski kotao ujedinjenja sveta.

Prvi korak koji Genetski modifikovani Srbin radi je da svoju sreću mešanja DNK sa svinjama, kravama, sojom i ribama, podeli sa svima ostalima. Nek se meša što se i ne meša, ovo je slobodan svet – uzvikuje on ushićeno. I sve je bezbedno, njihova istraživanja su to pokazala. Oni koji GMO proizvode, oni i dokazuju pošteno da to sve valja. Jer vidite kako sam ja zdrav, dokazano i potvrdjeno od američkih i evropskih labaratorija, odrastao sam na srpskom genu i zdravoj hrani ali sam usvojio novi DNK globalizma i nemam više taj nezgodni srpski gen i kod otpora, genetski kod koji nas sprečava da postanemo jedno sa svetom i LGBT populacijom – paradira srećni naš modifikovani političar.

Sad, da malo obavestimo genetski modifikovanog ministra i Srbina bez gena otpora, da GMO hrana nema seme koje je rodno i koje se repordukuje, kao što ni LGBT populacija to ne može. GMO seme se ne reprodukuje, ono se stvara u labaratoriji. Tako se i genetski modifikovani Srbin stvara u loži laži od strane Kreatora, da bi ga kontrolisao i da bi dizajnirao njegov rod. On nema seme života u sebi, on je kontrolisan život. Zato se i zove mrtvo seme – death seed. Zato je i on stvoren u labaratoriji a ne od tela i savesti svojih predaka. Sad zamislite ideju da od mrtvaca stvorite život, kao što su to zombiji u horor filmova, a što i jeste krajnji cilj djavolovih eksperimenata – da vlada mrtvima. Živim mrtvacima. To je srpski gen otpora znao kao što i svaki gen na ovome svetu zna da se rušenjem genetske matrice ruši i reproduktivno svojstvo ćelije, odnosno bića, što je jedan prirodni mehanizam da se babe i žabe ne mogu pomešati, ako čak na to i pomisle. Na taj način se priroda pobrinula da zaštiti gene od kontaminacije i devijacije. Sve dok nije došao GMO čovek i počeo svoju djavolsku rabotu, da iskvari prirodu i čitav svet.

Sada je moguće spojiti babu i žabu. Sada je moguće skoro sve spajati, i muško i muško, i narodnjake i socijaliste, i biljke i životinje, ali to spojeno ne može da izrodi život iz sebe.

Tako ni Genetski modifikovani Srbi ne mogu da izrode život iz sebe, da se reprodukuju dalje, i vremenom nestaju.

Opstaje samo srpski gen otpora.

 

Š.V.