PROPOLIS KREMA – BioPropolis mast za regeneraciju kože i kožne probleme

Izuzetna propolis krema od kombinacije lekovitog bilja i propolisa – BioPropolis melem za kožu i prirodni antibiotik

 

Šta je to BioPropolis propolis krema  

Propolis je čudesna materija, zapravo mast koju pčele prave. Od davnina je uočeno lekovito dejstvo propolisa i od njega su se od pamtiveka pravile propolis kreme kao i tinkture, takodje propolis je stavljan u med, u sirup, u jelo. Propolis se smatra za prirodni antibiotik.

Propolis ima širok spektar dejstva i najčešće se koristi kod dezinfekcije, ojačanja i zarastanja tkiva, jer efikasno ubija bakterije čak u malim dozama, podiže imunitet.

BioPropolis biljna krema sa propolisom za regeneraciju kože Priroda na Dar

Biljna krema sa propolisom za regeneraciju kože

Čest je sastojak prirodnih biljnih melema i masti u kombinaciji sa drugim sastojcima da bi kao prirodni antibiotik pomogao dejstvo melema ili samostalno kao propolis krema ili propolis mast. Poznajući njegovo blagotvorno dejstvo kao i svojstva drugih lekovitih materija odlučili smo se da na osnovu starih travarskih iskustava napravimo mnogo bolju propolis kremu nego što je možete naći u prodavnicama i što je tradicionalno prave travari od masti i voska, ili pak od vazelina i lanolina. Tako je nastao BioPropolis krema sa propolisom, koja ima vrlo kompleksan satav.

Prvo, BioPropolis je krema od propolisa koja ima iznad prosečno učešće propolisa u sebi, i to najčistijeg i najmirisnijeg propolisa koji smo mogli naći na ovim prostorima, a to je propolis iz Soko Banje, sa obronka planine Rtanj. Ima poseban miris i lekovitu aromu.

Drugo, naša propolis krema BioPropolis je napravljena na kvalitetnoj masnoj podlozi i bez mnogo voska, za razliku od tradicionalnih melema. Ta masna kozmetička podloga je dodatno obogaćena vitaminima i sastojcima koji su blagotvorni za kožu.

Treće, takodje vrlo važno, BioPropolis nije samo krema od propolisa, ona je propolis krema koja u sebi ima i ulje i ekstrakte lekovitog bilja. Mnogo godina smo proveli istražujući koja lekovita biljka najbolje deluje u sadejstvu sa propolisom da bismo napravili vrhunsku propolis kremu. Tu su nam i nauka i narodno iskustvo pomogli.

Kada probate našu propolis kremu BioPropolis shvatićete da se ne može uporediti ni sa jednom drugom kremom, jednostavno je jedinstvena i po sastavu i po delovanju.

 

BioPropolis – propolis krema dejstvo i efekti

BioPropolis krema od propolisa deluje blagotvorno na kožu. Tradicionalno propolis krema ima širok spektar delovanja i mi smo se trudili da ta širina delovanja ostane u našem proizvodu. Fantastične rezultate propolis kreme smo zapazili kod lečenja opekotina, kod suve i ispucale kože, ojedi kod dece, kod različitih iritacija kože, čak i kod psorijaze, a zanimljivo je da ova krema odlično deluje i na hemoroide. Tradicionalno se propolis krema koristi i za herpes, akne i čireve.

Mi smo oduševljeni kako ova propolis krema deluje na ispucale i suve ruke.

BioPropolis krema od propolisa deluje na:

          Opekotine

          Ispucala kože i dekubit

          Ojedi kod dece, iritacija, ekcemi

          Rane i kraste kod herpesa

          Akne, čireve i psorijazu

          Hemoroide

          Za zarastanje rana i smanjenje ožiljka

Važna napomena: U slučaju da ste alergični na propolis nemojte upotrebljavati ni propolis kremu.

 

Cena BioPropolis propolis kreme za opekotine rane i ekceme: 600 dinara + standardni ptt troškovi slanja brzom poštom.

 

BioPropolis krema od propolisa za opekotine, ekceme, rane i čireve može se kupiti u apotekama Kamilica u Beogradu na sledećim adresama:

Apoteka „Kamilica“, Pasterova 14 a, 11000 Beograd (pored Onkološkog Instituta) Telefon:

Apoteka „Kamilica“, Svetogorska 40, 11000 Beograd (centar grada) Telefon:

ili

Naručite artikal pozećem direktno na vašu adresu:

Telefon za naručivanje:

E mail za naručivanje:  [email protected]

 

Način čuvanja

Čuvati BioPropolis zatvorenim u teglici na temperaturi od 5 do 25 stepeni, na tamnom, suvom i zaštićenom mestu. Zbog toga što nema konzervansa u sebi, BioPropolis oksidira i dobija vremenom promenjenu boju na površini kreme. Samo to uklonite i koristite slobodno donji sloj BioPropolis kreme. Ukoliko želite da produžite vek trajanja BioPropolis kreme držite je nakon otvaranja u frižideru.

 

Pakovanje

Teglica od 30 ml BioPropolis kreme.

 

Rok upotrebe

2 godine od datuma proizvodnje. Do 9 meseci od trenutka otvaranja teglice BioPropolis.