ŠVEDEN BITER KREMA – Sweden bitter mast i melem za lečenje kože

Vrhunska Šveden biter krema od tinkture 23 lekovite trave i terijaka. Bio Sweden bitter mast i melem za kožu i lečenje kožnih problema

Šta je to Šveden biter krema – Sweden bitter mast

Šveden biter krema je nastala usled želje da se za tretman kože koristi i Sweden bitter tinktura, poznata i kao Golden Sweden Bitter eliksir. Krema Šveden biter u sebi sadrži originalnu tinkturu Golden Sweden Bitter po recepturi švajcarskog lekara Paracelzusa koji ju je napravio pre više lekova i koja je postala popularna širom sveta.

Mi decenijama unazad koristimo Golden Šveden biter i znamo njegov kvalitet samo pod uslovom da je originalna receptura i da je Sweden bitter tinktura zaista kvalitetna. Na žalost ima puna nekvalitetnih tinktura, a posebno su nekvalitetne one Švedske gorčice koje u sebi nemaju terijak, mistični sastojak još iz antičkog Rimskog doba. Zato niti svaka tinktura Švedske gorčice deluje a niti svaka krema. 

Bioschwedenbitter krema sa Švedskom grančicom Priroda na Dar

Sweden bitter krema sa Švedskom grančicom

Stoga smo jednog trenutka rešili da za naše prijatelje koji su nam stalno tražili savete oko Švedske gorčice (Šveden bitera) i tražili način kako da Šveden biter koriste za kožu, odlučili da napravimo Šveden biter kremu jer posedujemo kvalitetan i originalni Golden Šveden bitter.

Problem pravljenja kvalitetne Šveden biter kreme je bio samo u nekoliko stvari:

          Koristiti originalnu Sweden bitter tinkturu sa terijakom u jakoj koncentraciji

          Pronaći gel ili kozmetičku podlogu koja će najviše odgovarati delovanju Šveden biter tinkture

          Da li takvu Šveden biter kremu obogaćivati još nečim da bi delovanje bilo još jače i lekovitije

Bilo nam je potrebno skoro dve godine upornih eksperimenata da dodjemo do sadašnje formulacije od koje se sastoji Šveden biter krema, i za koju možemo da kažemo da je definitivno najbolje što možete naći na tržištu. Ovu kremu smo uradili za prijatelja i za naše najmilije, proizvodi se potpuno ručno i u malim serijama. Sweden bitter krema je izuzetno kvalitetna i prefinjena krema koja se može koristiti dvojako – i kao medicinska krema za probleme kože i kao krema za negu lica i tela.

Da bi dejstvo na kožu bilo blagotvornije Šveden biter tinkturu smo stavili u kremu. Opet, ta krema je formulisana tako da bude negde na granici izmedju Šveden biter gela i kreme, jer kožni problemi mahom traže masniju kozmetičku podlogu.

 Šveden biter krema dejstvo i efekti

Šveden biter tinktura pomaže kod kožnih oboljenja ali zbog izuzetne koncetracije materija koje štave i boje kožu kada se direktno tinktura stavlja na kožu, trebalo je napraviti kremu koja će i lečiti i negovati. Stoga smo izabrali jednu prirodnu kozmetičku podlogu i obogatili je vitaminima i lekovitim uljima, a bez konzervansa, da bi lekovite materije mogle da deluju u Šveden biter kremi.

Šveden biter krema deluje na:

          Ujede, otoke, čireve

          Rane, gnojne rane

          Herpes

          Hemoroide

          Tumor kože (kao dopuna hemoterapiji ne kao lek za rak)

          Za zarastanje rana i smanjenje ožiljka

Primena Šveden biter kreme: Koristi se kao i svaka obična krema ako je za negu tela, stopala, lica, lakata. Za povrede, opekotine, čireve, rane, herpes, dobro utrljavati iz više puta, 3 do 5 puta dnevno. U težim slučajevima staviti debeo sloj kreme i prekriti gazom ili flasterom da prenoći.

Cena Šveden biter kreme: 500 dinara+ standardni ptt troškovi slanja brzom poštom.

 

Naručite artikal pozećem direktno na vašu adresu:

Telefon za naručivanje: 065-970-7777

E mail za naručivanje:  [email protected]

Način čuvanja

Čuvati Sweden bitter kremu zatvorenu u tubi na temperaturi od 5 do 25 stepeni, na tamnom, suvom i zaštićenom mestu. Zbog toga što nema konzervansa u sebi, Šveden biter krema (BioSweden bitter mast) dobija vremenom skramu na površini kreme. Samo uklonite skramu i koristite slobodno donji sloj Šveden biter kreme. Ukoliko želite da produžite vek trajanja Šveden biter masti držite je nakon otvaranja u frižideru.

Pakovanje

Tuba od 30 ml Šveden biter kreme.

Rok upotrebe

2 godine od datuma proizvodnje. Do 9 meseci od trenutka otvaranja tube.

http://prirodanadar.rs/

Podeli dobar sadržaj sa prijateljima: