ŠVEDEN BITER KREMA – Sweden bitter mast i melem za lečenje kože

Vrhunska Šveden biter krema od tinkture 23 lekovite trave i terijaka. Sweden bitter mast i melem za kožu i lečenje kožnih problema

Šta je to Šveden biter krema – Sweden bitter mast

Šveden biter krema je nastala usled želje da se za tretman kože koristi i Sweden bitter tinktura, poznata i kao Golden Sweden Bitter eliksir. Krema Šveden biter u sebi sadrži originalnu tinkturu Golden Sweden Bitter po recepturi švajcarskog lekara Paracelzusa koji ju je napravio pre više lekova i koja je postala popularna širom sveta.

Mi decenijama unazad koristimo Golden Šveden biter i znamo njegov kvalitet samo pod uslovom da je originalna receptura i da je Sweden bitter tinktura zaista kvalitetna. Na žalost ima puna nekvalitetnih tinktura, a posebno su nekvalitetne one Švedske gorčice koje u sebi nemaju terijak, mistični sastojak još iz antičkog Rimskog doba. Zato niti svaka tinktura Švedske gorčice deluje a niti svaka krema. 

najbolja originalna Šveden biter krema - golden sweden bitter krema

Stoga smo jednog trenutka rešili da za naše prijatelje koji su nam stalno tražili savete oko Švedske gorčice (Šveden bitera) i tražili način kako da Šveden biter koriste za kožu, odlučili da napravimo Šveden biter kremu jer posedujemo kvalitetan i originalni Golden Šveden bitter.

Problem pravljenja kvalitetne Šveden biter kreme je bio samo u nekoliko stvari:

          Koristiti originalnu Sweden bitter tinkturu sa terijakom u jakoj koncentraciji

          Pronaći gel ili kozmetičku podlogu koja će najviše odgovarati delovanju Šveden biter tinkture

          Da li takvu Šveden biter kremu obogaćivati još nečim da bi delovanje bilo još jače i lekovitije

Bilo nam je potrebno skoro dve godine upornih eksperimenata da dodjemo do sadašnje formulacije od koje se sastoji Šveden biter krema, i za koju možemo da kažemo da je definitivno najbolje što možete naći na tržištu. Ovu kremu smo uradili za prijatelja i za naše najmilije, proizvodi se potpuno ručno i u malim serijama. Sweden bitter krema je izuzetno kvalitetna i prefinjena krema koja se može koristiti dvojako – i kao medicinska krema za probleme kože i kao krema za negu lica i tela.

Da bi dejstvo na kožu bilo blagotvornije Šveden biter tinkturu smo stavili u kremu. Opet, ta krema je formulisana tako da bude negde na granici izmedju Šveden biter gela i kreme, jer kožni problemi mahom traže masniju kozmetičku podlogu.

Originalni Sweden bitter gel - najbolji Šveden biter gel

 Šveden biter krema dejstvo i efekti

Šveden biter tinktura pomaže kod kožnih oboljenja ali zbog izuzetne koncetracije materija koje štave i boje kožu kada se direktno tinktura stavlja na kožu, trebalo je napraviti kremu koja će i lečiti i negovati. Stoga smo izabrali jednu prirodnu kozmetičku podlogu i obogatili je vitaminima i lekovitim uljima, a bez konzervansa, da bi lekovite materije mogle da deluju u Šveden biter kremi.

Šveden biter krema deluje na:

          Ujede, otoke, čireve

          Rane, gnojne rane

          Herpes

          Hemoroide

          Tumor kože (kao dopuna hemoterapiji ne kao lek za rak)

          Za zarastanje rana i smanjenje ožiljka

Primena Šveden biter kreme: Koristi se kao i svaka obična krema ako je za negu tela, stopala, lica, lakata. Za povrede, opekotine, čireve, rane, herpes, dobro utrljavati iz više puta, 3 do 5 puta dnevno. U težim slučajevima staviti debeo sloj kreme i prekriti gazom ili flasterom da prenoći.

Cena Šveden biter kreme: 500 dinara+ standardni ptt troškovi slanja brzom poštom.

 

Naručite artikal pozećem direktno na vašu adresu:

Telefon za naručivanje: 065-970-7777

E mail za naručivanje:  [email protected]

Način čuvanja

Čuvati Sweden bitter kremu zatvorenu u tubi na temperaturi od 5 do 25 stepeni, na tamnom, suvom i zaštićenom mestu. Zbog toga što nema konzervansa u sebi, Šveden biter krema (BioSweden bitter mast) dobija vremenom skramu na površini kreme. Samo uklonite skramu i koristite slobodno donji sloj Šveden biter kreme. Ukoliko želite da produžite vek trajanja Šveden biter masti držite je nakon otvaranja u frižideru.

Pakovanje

Tuba od 30 ml Šveden biter kreme.

Rok upotrebe

2 godine od datuma proizvodnje. Do 9 meseci od trenutka otvaranja tube.

http://prirodanadar.rs/