Poziv za seminar Academy of Modern Management 2013

Pet dana do kraja prijave za seminar Academy of Modern Management 2013

 

Poslednji poziv zainteresovanima za seminar Academy of Modern Management 2013

Seminar Academy of Modern Management 2013, koji pomaže mladim ljudima punim ideja da postanu preduzetnici, beleži nove uspehe i ove godine dobija jednu novu dimenziju. 18.11.2013. je u prostorijama Privredne komore Srbije održana tribina, pod nazivom „Idejom do posla, znanjem do uspeha“, na kojoj su se u ulozi predavača našli Nebojša Matić, Gordan Velev, Sanja Popović Pantić i Vladimir Prelovac. Različite teme o preduzentištvu sa aspekta prakse pomogle su edukaciji potencijalnih učesnika seminara.

Kako se cela priča o ovogodišnjoj Akademiji zahuktava, a kako se seminar približava, prijava timova za prezentaciju svojih preduzetničkih ideja se bliži kraju. Prijava će biti zatvorena 30.11. u ponoć, što svim zainteresovanima ostavlja još tačno pet dana da se prijave i dođu do potencijalnog samozaposlenja.

Ovogodišnji koncept Akademije, dodatno je unapređen u odnosu na sve prethodne godine. Prve nedelje događaja, 09. do 13.12., oko pedeset učesnika, starosti između 20 i 30 godina, učestvovaće u predavanjima i radionicama na najrazličitije teme koje se tiču preduzetništva. Potom će, 16.12. imati organizovane konsultacije, kako bi predstavili što bolje i inovativnije preduzetničko rešenje, nakon čega će ga, 18.12. i prezentovati i boriti se za prestižnu nagradu, koju pobedničkom timu daju ERSTE Banka, u vidu početnog kapitala za osnivanje biznisa u iznosu od 100.000 dinara, kao i Kancelarija za mlade, koja pobedničkom rešenju obezbeđuje prostor u Beograđanki za razvoj sopstvenog biznisa, u periodu od jedne godine. Takođe, realizaciju projekta podržavaju i Telekom Srbija, Hemofarm fondacija, Ernst & Young, Prelovac Media, Coca Cola Hellenic, Doncafe i Red Bull.

Za sve dodatne informacije i prijavu za učešće, koja je otvorena od 01. do 30. novembra, možete posetiti sajt projekta: http://amm.estiem.org.rs/ ili se obratiti Milici Pavićević putem e-maila: [email protected].