BESPLATNI FILMOVI NA INTERNETU ON LINE

Kako besplatno gledati filmove preko interneta i You Tube-a. Još uvek je moguće besplatno gledati filmove preko interneta i YT sa ili bez prevoda. Najbolji sajtovi i besplatni filmovi on line sa prevodom

 

Besplatni filmovi on line Kako besplatno gledati filmove preko interneta i You Tube-a

Sajtovi za gledanje filmova besplatno

Besplatni filmovi sa prevodom se još uvek mogu gledati preko interneta. To su besplatni filmovi on line koje angažovani pirati postavljaju. I radi se mahom o svetskim filmskim hitovima i aktuelnim filmovima iz Holivuda. Moguće je gledati najnovije filmske naslove ali isto tako i neke stare filmove, mada na takvim sajtovima pravih umetničkih i kvalitetnih filmova nema tako mnogo. Uglavnom dominira holivudska A i B produkcija.

Postoje nekoliko načina za to da ne trošite novac na video klub i bioskop, već da kod kuće gledate besplatni film i holivudski hit uz pomoć interneta. Veći je izbor filmova bez prevoda na internetu ali to nije problem, postoje sajtovi kao www.titlovi.com koji imaju skoro sve moguće prevode za filmove, titl koje možete skinuti i prikačiti uz vaš film. Besplatni filmovi su poklon IT pirata narodu ali i njihov način da zarade preko toga.

Besplatni filmovi i gledanje filmova preko interneta je moguće na nekoliko načina:

1. Skidanje – download filmova preko torenta. Torent je mrežni softver napravljen za internet koji pretražuje internet i korisnike koji imaju torent na svom računaru instaliran i prenosi željeni film sa njegovog računara na vaš, po vašem zahtevu. Torent je najbolji način da dobijete film kojeg nigde nema, jer ga neko negde u svetu ima. Torent ima nekoliko problema. Prvo, morate skinuti film preko neta, ne možete ga gledati u realnom strimingu, a to nekada zna da potraje dugo. Zato obično ljudi noću programiraju torent da im skida ono što žele i odu na spavanje a on polako radi i skida film.

2. Skidanje ili on line gledanje filmova sa sajtova koji ih imaju u ponudi – live streaming. You Tube je oficijelni izbor za gledanje filmova, mada se često sa YT se neki besplatni filmovi skidaju i uklanjaju, jer vlasnik autorskih prava filma prijavi neprikladno prikazivanje, pa se neki filmski naslovi preko YT teško do nikako ne nalaze. Medjutim, tu su zato piratski sajtovi koji imaju filmove u ponudi i koje možete direktno gledati ili skinuti sa mreže pa gledati kod kuće. Tih piratskih sajtova imate dosta, neki su dobri, neki loši, neki imaju više, neki manje filmskih naslova. Kvalitet snimaka filmova varira, od bioskopskih snimaka, takozvani screen snimci, pa sve do HD rezolucije. Ima izbora dovoljno i  mogu se pogledati dobri i besplatni filmovi u odličnom kvalitetu. Dosta gledanje filma zavisi i od brzine vašeg interneta, da li je dovoljno brz da možete gledati na internetu neki film u HD rezoluciji.

Šta je potrebno za gledanje filmova preko interneta

Da biste gledali film preko weba trebate imati dobar internet protok. Već osnovni ADSL protok je dovoljan, kao i kablovski internet. Zatim, neophodan vam je solidan, prosečan pc ili lap top sa HDMI priključkom ili nekim drugim AV priključkom koji ima i vaš televizor. Prvo uporedite koji priključak ima vaš TV a koje računar, pa kada nadjete zajednički, onda ih povežite kablom.

Odete na sajt sa filmovima, izaberete neki besplatni film uz more pop apova koji vam iskaču – sve ih deaktivirajte, instalirate tražene kodeke i slične av programe ako vam trebaju za gledanje filma, i pustite film. Na TV-u vaš ekran prebacite na source – kanal na kome vam je HDMI ili neki drugi priključak sa računarom. I gledate besplatni film po izboru.

Ponekad je potrebno s vremena na vreme očistiti keš iz računara – CTRL+SHIFT+DEL. Takodje, ako vam film usporava, pokušajte da smanjite rezoluciju filma na samom sajtu, jer je verovatno rezolucija velika i internet nema dovoljnu brzinu da film normalno isprati. Imate dugme CC za prevod kao na YT.

BioRelax biljne kapi za smirenje i nesanicu biljni lek za slabe živce

BioRelax biljne kapi za smirenje i nesanicu – narodni biljni lek za slabe živce

Spisak sajtova za gledanje filmova sa prevodom preko interneta – besplatni filmovi on line

www.balkanoteka.com

http://www.filmovita.com

http://www.leptiricabioskop.com/

www.ofilmovi.net

www.filmovizija.com

http://piraterijaw.at.ua/

http://elitiko.com/

http://stranifilmovi.org/

http://www.filmovionline.org/

http://10starmovies.com/

I ako volite kvalitetnije filmove od holivudskih onda na YT ima jedan korisnički kanal pod imenom Aleksandr Blok gde su ruski filmovi sa prevodom za besplatno gledanje on line. Toplo preporučujemo ruske filmove jer su izvanredni.

Ruski filmovi sa prevodom na internetu su ovde

Ovi piratski sajtovi za besplatne filmove su mahom sve delo jedne iste ekipe IT pirata koja ih održava i uredjuje. Koliko će to još da traje, ne znamo. Za sada gledamo filmove besplatno.