Novogodišnja želja za roditelje i Deda Mraza jedne Sofije

Šta je bila Sofijina Novogodišnja želja koju je poslala Deda Mrazu i roditeljima. Šta dete želi za novogodišnji poklon

 

Dragi roditelji,

 

Novogodišnja želja za roditelje i Deda Mraza jedne Sofije poklon za Novu godinu

Za razliku od većine dece, poštedeću vas trošenja novca i gubljenja vremena tražeći savršen poklon za mene. Biti deo srećne porodice je samo po sebi savršen poklon.

Ove godine ne tražim ništa materijalno, ništa što se može kupiti novcem, želim ljubav izmedju nas kao porodice, želim sreću, želim da nam od ovoga trenutka lica budu nasmejana, bez tuge, bez suza i svadja.

Svakodnevno gledajući ljude na ulici bez hrane i skloništa, naučila sam da treba da budem zahvalna na ovome što imam. Zahvalna sam pre svega vama što imam šansu da živim i mogućnost da biram. Zahvaljujem vam se za svu pažnju i trud koji ste uložili u mene, činećoi me boljim čovekom, i da bih sve to znanje prenela svojim najmilijima. Ne želim da vas razočaram, zato ću da nastavim da se trudim da vas usrećim, dok još uvek mogu.

Nova godina uvek predstavlja novi početak, zato ću se ja od ove 2014. Godine promeniti na bolje i počeću da cenim svaki minut proveden sa najmilijima, jer kada jednog dana odete ne želim da sve te godine budu iskorišćene ni za šta.

S ljubavlju Sofija.

Srećna Nova 2014 Godina.