To je majčina ljubav prema detetu

Istinita priča o žrtvi majke za vreme zemljotresa u Kini – majčina ljubav prema detetu

 

To je majčina ljubav prema detetu

Nakon što se zemljotres smirio, kada su spasioci došli do ruševina kuće mlade žene, vidjeli su mrtvo telo kroz pukotine. Međutim, telo majke je bilo u nekako čudnom položaju, klečala je na koljenima isto kao da nekoga obožava, tj. da se moli. Telo joj je bilo nagnuto napred a njene ruke su podupirale neki predmet. Dok se kuća urušavala, smrskala joj je leđa i glavu.

Uz mnogo poteškoća, vođa spasilačkog tima je proturio je ruku kroz uski prolaz kako bi dosegao do ženinog tela. Nadao se da je žena još uvijek živa. Međutim, hladno i kruto telo mu je bio znak da je sigurno preminula.

On i ostatak tima su napustili tu kuću i otišli da pretražuju ostale kuće koje su se urušile, trazeći preživele. Iz nekih razloga, vođa tima imao je neki osećaj koji ga je naterao da se vrati nazad do ruševine prethodne kuće gde su našli mrtvu ženu. Ponovo, kleknuo je na koljena i rukom pretraživao prostor ispod mrtvog tela. Iznenada, vođa tima je uzviknuo: “Dete, ovde je dete!”

Celi tim radio je zajedno, pažljivo su uklonili gomile uništenih predmeta oko tela mrtve žene. Bila je tu 3-mesečna beba umotana u cvetnu pokrivku ispod njenog mrtvog tela. Očigledno, žena je napravila najveću moguću žrtvu da spasi svog sina. Dok se kuća rušila, ona je iskoristila svoje telo kao zaklon, da bi zaštitila svog sina. Mali dečak je i dalje mirno spavao, kada ga je vođa tima spasilaca pokupio.

Doktor je brzo došao, da proveri malog dečaka. Nakon što je otvorio pokrivku, vidio je mobilni telefon u posteljini. Na ekranu telefona je bila tekstualna poruka. Pisalo je: “Ako preživiš, moraš znati da te volim.” Mobilni telefon je kružio iz ruke u ruku spasilačkog tima. Svako ko je pročitao poruku je zaplakao.

“Ako preživiš, moraš znati da te volim.”

To je majčina ljubav prema djetetu.