Audicija za dečiji hor Raspevane zvezdice – prijem novih članova hora

Već afirmisani dečiji hor Raspevane zvezdice organizuje audiciju za prijem novih članova hora, za decu od 4 do 14 godina.

 

Dečiji hor Raspevane zvezdice osnovan je 25. marta 2011. godine sa idejom da se talentovana deca okupe na jednom mestu i kroz igru i pevanje steknu znanja iz sfere muzike. Deca su uzrasta od 4-14 godina, uglavnom iz predškolskih ustanova i osnovnih škola sa leve obale Beograda.

Audicija za dečiji hor Raspevane zvezdice - prijem novih članova hora

Hor su osnovale talentovane i divne sestre, Lidija i Firuca Čina koje ponosno koračaju ka svome cilju pokazavši svoje znanje. Lidija je diplomirala na muzičkoj akademiji u Temišvaru i trenutno je na master studijama, dok Firuca je student prve godine na Učiteljskom fakultetu. Raspevane zvezdice mogu da se pohvale brojnim nastupima na kojima su pokazale i dokazale da su najbolje: Deda Mraz je sa Palilule, Dečiji sajam u Beogradu, Koncerti u Ovči, Borči, Kotežu, Beogradu, Pančevu i Kovačici. Ali hor je najponosniji na gostovanju u jutarnjem programu televizije Pink, gostovanje na televiziji Pančevo, Studio B i na mnoge druge nastupe, kao i na Humanitarne koncerte za decu kojima je pomoc potrebna …

Za humanitarnu akciju „Zagrli me“ su snimili pesmu i spot, zajedno sa afirmisanim mladim pevačima: Ana Maglica, Sanja Dimitrijević, Firuca Čina, Saška Janković, Igor Lazarević, Nemanja Antonić, kao i glumica Dragana Mićalović.

Dečiji hor Raspevane zvezdice organizuju audiciju za prijem novih članova.

Prva audicija za dečiji hor će biti u sredu 22.01. sa početkom u 19 časova u Osnovnoj školi „Jovan Ristić“ u Borči, a druga audicija za dečiji hor će biti u subotu 24.01. u 19 časova u Domu kulture u Ovči.

Raspevane zvezdice pozivaju sve mališane da se priključe odličnom druženju, snimanjima, nastupima, putovanjima i pesmi. Mame i tate, bake i deke dovedite svoje mališane na audiciju i neka steknu znanja o muzici, razvijaju sluh, motoriku i ritam jer pesma krasi svet.

.

Audicija za dečiji hro i prijem novih članova hora – januar 2014.

httpv://www.youtube.com/watch?v=sP7Ps4qSFBo