Slike Deca i životinje – ruska mama i fotograf Elena Šumilova

Seoska sredina, idila, slike deca i životinje, dovoljne su da naprave magične fotografije ljubavi i veze izmedju dva bića

.

photographer Elena Shumilova portret

Ove lepe fotografije su ovekovečile lepe trenutke između dva dečaka koji dele jedinstvenu vezu sa životinjama. Radi se o ruskim dečacima Jaroslavu i Vanji.

Njihova mama, ruskinja Elena Šumilova (Elena Shumilova) iz Andropola, Rusija, počela je da slika sinove Jaroslava i Vanju početkom 2012 kada je dobila svoj prvi profesionalni fotoaparat .

Mladi dečaci su odmah prihvaćeni od životinja i njihova neverovatna veza nastavlja da jača, a sve to prikazuju ove magične fotografije gde se vide dečaci kako se igraju u kontaktu sa takvim životinjama kao što su zečevi, psi, mačke i patke, i kako oni postaju potpuno uronjen u njihovoj komunikaciji sa svojim životinjskim prijateljima.

Kako Jaroslav, uzrasta od pet gdina i Vanja, dve godine star,  odrastaju tako i Elena planira da nastavi dokumentovanje svoje životinjske avanture kroz fotografiju.

Deca i životinje – one su moj život. Kao mama dva sina trošimo mnogo vremena na farmi, tako da sam često puštala moje momke sa psima, zečevima i patke.

Ja volim da koristim prirodnu svetlost pri fotografisanju – i iznutra i spolja. Volim sve vrste svetlosnih uslova – ulične svetiljke, sveće, maglu, dim, kišu i sneg – sve to daje vizuelnu i emotivnu dubinu slike.

Kada snimate ove slike, ja verujem u velikoj meri svojoj intuiciji i inspiraciji kada sama komponujem slike moje dece sa životinjama.

Ja se uglavnom inspirisana željom da izrazim nešto što osećam, mada ja obično ne mogu da kažem tačno šta je to, dok posmatram njih sa životinjama.

Više fotografija možete videti na Facebook strani Elena Shumilova

Galerija Fotografija Deca i životinje – photo by Elena Shumilova

Ruska deca i životinje - photo Elena Shumilova dečak grli psa Ruska deca i životinje - photo Elena Shumilova dečak i dva zeca Ruska deca i životinje - photo Elena Shumilova dečak i mačka Ruska deca i životinje - photo Elena Shumilova dečak i pačići Ruska deca i životinje - photo Elena Shumilova dečak i pas Ruska deca i životinje - photo Elena Shumilova dečak i zeka Ruska deca i životinje - photo Elena Shumilova dečak ljubi zeca Ruska deca i životinje - photo Elena Shumilova dečak pas i sanke Ruska deca i životinje - photo Elena Shumilova dete i beli zec Ruska deca i životinje - photo Elena Shumilova dete mačka i taraba Ruska deca i životinje - photo Elena Shumilova dete šeta psa Ruska deca i životinje - photo Elena Shumilova dete u senu sa zecom

. . .