.

Sve od nameštaja potrebno za vaš dom

Kako pronaći pravi nameštaj po meri i opremiti vaš dom. Postoji li sve od nameštaja na jednom mestu

.

Sve od nameštaja

Opremanje životnog prostora i traženje idealnih rešenja nije tako jednostavan posao i treba mu se maksimalno posvetiti. Dodatnim olakšanjem može se smatrati kada je rec o potpuno novom prostoru i kada nije potrebno prepravljati stari nameštaj i kombinovati ga sa novim. U novom prostoru sve je jednostavnije i može se u potpunosti funkcionalno rasporediti svaki komad nameštaja.

Uz strucnu pomoc sve može biti mnogo lakše jer svakom profesionalnom licu koje se bavi ovim poslom možete izneti sve svoje ideje i zamisli a oni ce to na najbolji moguci nacin sprovesti u delo.

Kako pronaci kvalitet i povoljnu cenu na jednom mestu?

Tržište je jako veliko kao i broj firmi i manjih preduzeca koji se na sve moguce nacine trude da zadovolje razlicite ukuse i pruže razne povoljnosti. Treba doci do najboljeg moguceg rešenja, prvenstveno odabrati one koji su vec provereni, i svojim kvalitetom i povoljnim cenama se izdvajaju od drugih. Ukoliko želite nameštaj po meri koji se nebrojeno puta pokazao kao pravi izbor, kvalitetni stolari ce Vam u tome svakako pomoci.

Po meri Vašeg prostora možete opremiti kompletnu kuhinju, trpezariju i sve ostale prostorije Vašeg doma, odabrati pravi materijal i oblik za Vaše stolove, krevete i druge komade nameštaja. Sa najnovijom tehnologijom koja Vam pruža 3d fotografiju  moguce je videti izgled kompletnog prostora i uklapanje nameštaja u njemu i pre nego što se nameštaj napravi, što je svakako velika prednost a i u tom slucaju ne može doci do greške.

Materijali koji se najcešce koriste u izradi nameštaja:

Nameštaj po meri izraduje se od raznih materijala bilo da je u pitanju puno drvo,medijapan ili univer. Materijal kao i nacin izrade direktno uticu na sam izgled nameštaja kao i njegov kvalitet. Kao jedan od najtraženijih elemenata koji se izraduju po meri prostora je svakako kuhinja, a zatim i ostali elementi, trpezarijski i radni stolovi po meri, kreveti, plakari i dr.

U poslednjih nekoliko godina najzastupljeniji i najtraženiji je medijapan kao jedan od visokokvalitetnih materijala veoma atraktivnog dizajna i izgleda. Cak i mnogi detalji se izraduju od medijapana i odlican su ukras u svakom prostoru. Kuhinju po meri možete uciniti apsolutno unikatnom i posebnom i svaki element funkcionalno rasporediti i prilagoditi sopstvenim potrebama i željama.

Upotreba sirove iverice kao materijala vezana je za dobijanje univera. Postupak je zapravo kombinacija drvenog iverja i specijalnog lepka i posebne tehnike u kojoj se primenjuje visoka temperatura i pritisak. U daljem postupku dolazi do prelepljivanja univera korišcenjem razlicitih dekorativnih folija. One se mogu naci u raznim bojama i nijansama,matirane ili sa sjajem. Razlika je u tome na koji nacin podnose vlagu, koliko su zapravo otporne kada je  u pitanju masnoca i prljavština i kako ih  je najlakše održavati. Kada se govori o prednostima univera tu se prvenstveno misli na pristupacnost jer je cena znatno povoljnija u poredenju sa drugim materijalima. Korišcenje univera je zastupljeno i za korpuse, frontove pa cak i radne ploce u kuhinjama, ormare, krevete i sl.

Kada se teži ka visokom kvalitetu i autenticnom izgledu tu je primena punog drveta idealno rešenje. Kvalitet ovog pre svega prirodnog materijala dokazan je nebrojeno puta do sad. Prednost kod kuhinja recimo je što se ne mora upotrebljavati u potpunosti vec samo na frontovima, a na korpusima se mogu ubaciti delovi iverala ili furnirane iverice.