Njeno lice je zazvučalo najubedljivije… najevropskije… najsvetskije… uostalom, uverićete se!

Tvoje lice zvuči poznato – Pobednica Ana Kokić

Tvoje lice zvuči poznato: Ana Kokić opet u koži Pink – spektakularan nastup i najveći aplauz!

 

Tvoje lice zvuči poznato i svetski - pobednica Ana Kokić i nastup Pink pesma Try

FENOMENALNA ANA KOKIĆ, UŽIVO… Drhtao sam dok sam gledao video!… Ukratko, bilo je, to, SAVRŠENO!…

Nije Kilibarda džabe plakala!…

Ana Kokić u finalu šoua Tvoje lice zvuči poznato, po drugi put je stupila na scenu kao svetski popularna pevačica Pink. Spektakularnom koreografijom, ponovo je pridobila gledaoce, a i žiri je bio potpuno oduševljen njenom transformacijom!

Ana Kokić je pesmom „Try“ dočarala nastup s najzahtevnijom koreografijom do sad, a o tom svedoči i sam početak kad naglavačke stoji na leđima igrača! Podsetimo da je bivša plavuša, sad brineta, već jednom trijumfovala kao Pink, i to, u drugoj epizodi takmičenja Tvoje lice zvuči poznato, s nimalo jednostavnom koreografijom u kojoj se, tokom cele pesme, provlačila, pela i spuštala po šipkama čeličnog jajeta na visini od nekoliko metara!

Pre izlaska na binu, podršku je dobila od publike koja ju je dočekala dugim i gromoglasnim aplauzom, a akrobacijama na sceni, pokazala je da je sposobna i za izuzetno zahtevne koreografije. Tome svedoče i komentari žirija koji se jednoglasno složio da je Ana Kokić posle večerašnjeg nastupa najzad zaslužila pobedu!

„Ako ima imalo pravde i mozga, među ljudima, mislim da je pobeda večeras tvoja!“ – bio je konkretan Ivan Ivanović.

Katarina je dodala da je ovo bio najspektakularniji nastup do sad i da je Ana Kokić najveće iznenađenje, a Marija Mihajlović joj je poručila da bi mogla da se prijavi u „Cirque du soleil“.

Ana Kokić je u ovom serijalu iz emisije u emisiju oduševljavala svojim vokalnim, ali i glumačkim talentom, a već je najavila da će ova tačka biti pravi spektakl pa večerašnjim nastupom „stavlja tačku“ na sve nastupe do sad. Očekivanja publike i žirija je, baš, kao i u dosadašnjim epizodama, zaista opravdala!

.

Ana Kokić, Tvoje lice zvuči poznato

http://tlzp.prva.rs/video/9082/tlzp-12epizoda/26334/5-deo—ana-kokic-kao-pink.html

 

Priredio: V. V. M.

oOo