Anatomski jastuk od memorijske pene Memodorm

Spavanje je postalo mnogo prijatnije od vremena kada se pojavio anatomski jastuk od memorijske pene. Za miran san i svaki dan

 

 

Anatomski jastuk

Anatomski jastuk od memorijske pene Memodorm

Anatomski jastuk predstavlja verovatno najbitniji deo naše spavaće sobe, ali mi te činjenice uglavnom nismo svesni, niti joj pridajemo značaj. Anatomski jastuk je dokazano najvažniji deo dobro poznate metafore “miran san”.

Prilikom kupovine anatomskog jastuka, potrebno je da obratimo pažnju na njegovu strukturu i veličinu, kao i na sopstveni stil spavanja – da li je to na leđima, stomaku ili boku. Anatomski jastuk može biti ključni faktor, upravo onaj koji pravi razliku između nemirne noći i opuštajućeg sna.

Kvalitetni i nežni materijali od kojih su izradjeni anatomski jastuci pružaju komfor i omogućavaju da lako utonemo u san, čak i tokom vrelih letnjih noći. Anatomski jastuk čini da se probudimo sveži i odmorni.

Memodorm anatomski jastuk

Memodorm anatomski jastuk izrađen je od najkvalitetnije memorijske pene, što ga čini vrlo prilagodljivim obliku glave i vrata. U paketu se, uz sam Memoderm anatomski jastuk, dobija i uvlaka koja se skida i vrlo lako održava. Memodorm anatomski jastuk je dizajniran na način da zadrži oblik celom svojom dužinom. Pruža podršku vratu i glavi, što je jako važno za zdrav i opuštajući san.

Osim što pružaju kvalitetan san, srebrna vlakna Memodorm jastuka imaju i antibakterijska svojstva. Dobro poznata činjenica je da srebro neutrališe mirise i sve bakterije i gljivice u blizini. Ovaj anatomski jastuk poseduje i termoregulativna svojstva, odnosno leti nas hladi, dok zimi pruža ugodnu toplinu.

Takođe, Memodorm anatomski jastuk je punjen paperjastim mikrovlaknima, prozračnim i laganim. Ova vlakna predstavljaju odličnu alternativu guščjem perju, pogotovo jer ne uzrokuju alergije.

Dobro je poznato da je dovoljna količina sna neophodna za dobro zdravlje i normalno fukcionisanje našeg organizma. Kada je redovan i miran san poremećen i kada nas muči nesanica, vrednost melatonina (najaktivnijih antioksidansa) u telu opada. Melatonin nam daje mladalački izgled, poboljšava san, puni nas energijom i čini otpornijim na razne infekcije. Nedostatak istog može imati loše posledice po naše zdravlje.

Brz život i manjak kvalitetnog sna naizgled nam se mogu učiniti zanimljivim i uzbudljivim, ali na duge staze narušavaju ključan deo našeg dana – vreme koje je rezervisano za odmaranje i opuštanje. Ukoliko se provodite u noćnim izlascima tokom radne nedelje ili ste zbog specifičnog posla zamenili dan i noć, anatomski jastuk je prava stvar za vas!

Postoje različiti načini kako održati dobar i miran san. To se može učiniti balansiranom ishranom, raznim medikamentima, naročito ako često putujete i vaša satnica sna je poremećena.

Ostaje pitanje – da li je to najbolji način?

Ono što je zaista potrebno su topla kupka, opuštajući mirisi, dobar jastuk i, naravno, miran san.

Pobedite nesanicu, oslobodite se problema!

Spavajte čvrsto uz Memodorm anatomski jastuk!