BIOMIND KAPI

Mešavina lekovitog bilja i prirodni lek za anksioznost, BioMind biljne kapi za depresiju stimulišu psihu i podižu koncentraciju – Sunce ga je obasjalo!

 

Depresija i prirodni lek za depresiju

Biljne kapi za depresiju BioMind su prirodni lek za anksioznost i depresivna stanja, kao što su bezvoljnost, mračne misli, čamotinja, strahovi. To je takodje i pomoćno lekovito sredstvo za hroničnu depresiju, rezignaciju, malaksalost, i narodni biljni lek za psihu i vitalnost. Biljne kapi za depresiju su prirodno sredstvo za psihičke slabosti.

Na žalost, sve je veći broj sve mladjih a i starijih ljudi koji usled nezdravog načina života i stresa upadaju u depresiju. Loše životne navike, uticaj negativnih vesti sa medija, alkohol, energetska pića i narkotici, socijalni pritisak, nesrazmera izmedju želja i mogućnosti, pogrešna ishrana, kontakt sa mračnim sadržajima i praksama, sve to dovodi do značajnog povećanja simptoma depresije kod stanovništva. Samim tim raste i interesovanje za prirodan lek protiv depresije.

Depresija kao bolest ima mnogo lica i stanja, pa svako ko ima simptome depresije mora da se obrati lekaru specijalisti za pomoć ali i svešteniku, jer je to bolest psihe ali i duha. Depresija može biti teška i uporna bolest sa ozbiljnim socijalnim posledicama, i ne preporučuje sa samostalno lečenje. Lekovito bilje i naše biljne kapi za depresiju BioMind Plus su tu da pomognu ali ih svakako koristite pod nadzorom lekara.

Najpoznatiji narodni lek za depresiju su aromatične lekovite biljke: Bosiljak, Majčina dušica, Verbena, Divlji Bosiljak, Majčina dušica, kao i Kantarion, ili gorke trave kao Lincura i Pelin.

BioMind biljne kapi za depresiju su nastale kao nusproizvod čaja 5 biljaka Sunca koji smo decenijama koristili za stimulaciju uma kod prekomernih umnih napora, za bolju koncentraciju i za budjenje vitalnosti. Vremenom smo uočili da taj čaj 5 biljaka Sunca osim što dobro služi studentima da imaju bolju koncentraciju i više volje za učenje, daje dobre rezultate kod anksioznih i depresivnih osoba. Dalja ispitivanja su pokazala da čaj deluje kao prirodni lek za depresiju i anksioznost, da potpomaže brže izlečenje depresivnih osoba koje su na terapiji. Zato smo čaj pretvorili u biljne kapi BioMind koje su jednostavnije za upotrebu. U sastav čaja 5 biljaka Sunca ulaze 5 lekovitih trava, mahom stimulativne lekovite trave kao što su kantarion, bosiljak, nana, matičnjak …

Sam naziv čaj 5 biljaka Sunca je simboličan, jer smo u njegovoj formuli imali biljke koje vole sunce, koje upijaju sunce u sebe i čije dejstvo na telo čoveka možemo opisati kao „Sunce ga je obasjalo“. Svima je poznato kako posle oblačnih i tamnih dana, kada grane sunce, svi odmah dobiju osmeh na licu i popravi im se raspoloženje. Tako deluju i naše biljne kapi za depresiju – vraćaju vam vedrinu.

Naše biljne kapi za depresiju i bezvoljnost su koncentrisali snagu sunca i lekovitog bilja u sebi.

 

Kakve efekte imaju BioMind biljne kapi za depresiju i anksioznost

BioMind biljne kapi za depresiju i anksioznost su odlične za blage oblike psihičkih poremećaja, gde skoro i samostalno mogu da pokrenu osobu. Kod težih psihičkih stanja su pomoćno lekovito sredstvo uz propisanu medicinsku terapiju, jer ubrzavaju oporavak pacijenta. Posebno ih preporučujemo kao blago i pouzdano prirodno sredstvo ženama nakon porodjaja i pojave postporodjajne depresije. Možete ih koristiti kao biljne kapi za postporodjajnu depresiju.

Naše biljne kapi za depresiju BioMind su blago stimulativno sredstvo za žlezde sa unutrašnjim lučenjem, poboljšavaju cirkulaciju, pobudjuju um i psihu. Dejstvo lekovitog bilja je takvo da se telo blago stimuliše, osoba postaje bodrija, um vitalniji i jasniji, jer je bolja cirkulacija, javlja se želja za životom i akcijom, volja se budi, stres se lakše prevazilazi, čovek postaje hrabriji. Koncentracija je bolja jer je i bolja prokrvljenost mozga, nestaje pospanost i malaksalost, smanjuje se letargija.

Kao prirodan lek za depresiju BioMind kapi nemaju nikakvih štetnih efekata, ne stvaraju ovisnost niti menjaju crte ličnosti, što je vrlo značajno kod ovakvih poremećaja, jer sintetički  antidepresivi mogu biti problematični na duži rok. Ujedno, naše biljne kapi za depresiju BioMind se mogu koristiti sa svim drugim lekovima, jer niti isključuju dejstvo drugih lekova, niti ih pojačavaju. BioMind biljne kapi za depresiju i anksioznost su bezbedne i mogu se koristiti dugo, iako mi svima preporučujemo da ih koriste samo onoliko koliko je potrebno da udju u zdravo stanje funkcionisanja. Ne treba ih koristiti van propisanih doza, jer u većim dozama biljne kapi za depresiju mogu da izazovu nesanicu.

BioMind sastav biljnih kapi za depresiju i bezvoljnost: Matičnjak, Kantarion, Divlja nana, Ruzmarin, Bosiljak, Neven, Majkina dušica. Sve su to lekovite biljke koje podstiču vitalnost i um.

Korišćenje BioMind biljne kapi za depresiju: 20 kapi (pola kafene kašičice) nakapati u 2 dcl vode i popiti pre jela dva puta dnevno. Ne piti uveče pred spavanje.

Pakovanje tinkture za depresiju i anaksioznost: staklena bočica od 100 ml

BioMind tinktura za depresiju i anaksioznost traje za oko 3 nedelje terapije. Čuva se na tamnom i hladnom mestu. Rok trajanja je 3 godine.

 

Cena BioMind Plus tinktura za depresiju i anaksioznost: 1000 dinara + standardni ptt troškovi slanja paketa brzom poštom.

 

Naručite BioMind kapi pouzećem direktno na vašu adresu: 

Telefon za naručivanje BioMind kapi u Srbiji:  065 970 7777    

E mail za naručivanje:  [email protected]

Naručivanje BioMind kapi za BiH i RS: (+387) 066 271 012

Ostale naše biljne kapi: Preporučujemo da probate i BioColon kapi za nervozna creva – BioPsorijaza kapi za psorijazuBioRelax kapi za smirenjeBioCapillary kapi za cirkulacijuBioImunitet kapi za imunitetKapi za hemoroideKapi za holesterol