.

Da li je vreme za brak? Uporedni horoskop.

Saznajte vaš najpovoljniji datum kada je venčanje u pitanju. Uporedni horoskop daje odgovor na vaše pitanje.

 

Uporedni horoskop

Kada je uopšte vreme da jedna ozbiljna veza preraste u brak? Sigurno se pitate kada je najbolji trenutak za to. Koje uslove treba da ispunite da biste se usudili na jedan tako ozbiljan korak? Odgovor na ta pitanja nije samo u ljubavi, jačini veze ili finansijskim mogućnostima za započinjanje zajedničkog života, već i u predodređenosti dveju osoba da imaju uspešan brak sklopljen u tačno određenom trenutku.

.

Kako da odredite najpovoljniji datum za venčanje

Odrediti povoljan trenutak za venčanje nije tako lako kao što mnogi misle. Kada dve osobe osete da su spremne da svoju vezu unaprede još za jedan stepenik i krunišu je brakom nije dovoljno prikupiti potrebna dokumenta, organizovati svadbu i venčati se. Jako je važno preispitati jačinu veze, objektivno sagledati stvari, povoljnost trenutka i mogućnosti da taj brak uspe. Neretko se dešava da dvoje naizgled kompatibilnih partnera izaberu pogrešan trenutak za sklapanje braka i da kasnije dođe do nepremostivih prepreka među njima i razvoda.

Rešenje svih pitalica i nedoumica se može naći u astrologiji. Tumačenjem horoskopa na polju ljubavi daće Vam odgovore na mnoga pitanja. Natalna karta je horoskop života koji između ostalog posmatra i segment ljubavi i mogućnosti za stupanje u brak. Na osnovu natalne karte možete videti koje životno doba je za Vas najbolje da stupite u brak. Ukoliko natalni horoskop ukaže da trenutak kada ste Vi to isplanirali i nije baš najpovoljniji bolje je da malo sačekate jer u suprotnom, kao po pravilu, dolazi do razvoda nakon nekog perioda.

.

Izradite vaš uporedni horoskop

Kako biste utvrdili kompatibilnost Vašeg partnera i Vas najbolje je da uradite uporedni horoskop. Reč je o horoskopu odnosa koji definiše jačinu veze, iskrenost partnera, intenzitet osećanja, spremnost na kompromis. Nekompatibilni partneri u uporednom horoskopu ne mogu imati skladan brak. Koliko god se oboje trudili njihov odnos će se pokvariti pre ili kasnije. Za izradu uporednog horoskopa potrebne su natalne karte oba partnera, kao i podaci o mestu, datumu i vremenu rođenja. Na osnovu toga se izrađuje zajednički horoskop partnera, uporedni horoskop. On prikazuje poklapanja astroloških aspekata dvoje ljudi, i prikazuje mogućnosti za njihov zajednički život. Nemoje žuriti, sačekajte pravi trenutak za stupanje u brak.