Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Muzika Ostalo

Dečiji hor „Raspevane zvezdice“ slavi 3. rođendan 25 marta. Dodjite na rodjendan!

 

Dečiji hor „Raspevane zvezdice“ slavi 3. rođendan

Dodjite 25 marta na proslavu treće godišnjice hora Rapevane zvezdice!

 

Dečiji hor „Raspevane zvezdice“ 25. Marta proslavlja 3 godine rada. Ovim povodom organizuju koncert koji će se održati 25. marta u 19 časova u svečanoj sali Osnovne škole „Jovan Ristić“ u Borči.

Na koncertu će učestvovati i đaci iz Osnovne škole „Jovan Ristić“, plesna grupa Fly, i Firuca Čina, a program će voditi Dragana Stanković.

Dečiji hor Raspevane zvezdice slavi 3 rođendan

Hor su osnovale talentovane sestre Lidija i Firuca Čina koje ponosno koračaju ka svome cilju pokazavši svoje znanje. Raspevane zvezdice je prvi i jedini hor ovakvog tipa na levoj obali grada Beograda. Deca su uzrasta od 4 do 14 godina. Imaju dosta nastupa iza sebe, snimanja na televiziji, a od nedavno su počeli da se bave i humanitarnim radom, pa su tako pevajući prikupili novac i poklanjali onima kojima je to potrebno. Snimili su i pesmu i spot za humanitarnu akciju „Zagrli me“ za decu bez roditeljskog staranja iz Zvečanske ulice.

Dečiji hor je prepoznatljiv po umerenoj koreografiji, profesionalnom scenskom nastupu i pevanju uživo svih kompozicija uz matricu. Neke od najpoznatijih pesama dečijeg hora „Raspevane zvezdice“ su – „Zagrli me“, „Pahulje želja“, „Vaskrs je“, „Bicikl“…

Sa horom su pevali i snimali Sanja Dimitrijević, Igor Lazarević, Ana Maglica, Firuca Čina, Dragana Mićalović i Sačka Janković. Lidija Čina, dirigent hora je istakla da je veoma ponosna na ove mališane, i da deca vole da pevaju, vole muziku i sve daju od srca. Želja nam je da dečiji hor Raspevane zvezdice i dalje radi, vaspitava i obrazuje mlade talente, mami dečije osmehe i čini decu srećnom.

Dođite 25. marta u 19 časova da zajedno proslavimo naš 3. rođendan!

 

Deciji hor Raspevane zvezdice – hala Pionir

httpv://www.youtube.com/watch?v=YxhTn2S3cGY

 

Ostavite komentar

Ostavite komentar

https://www.bastabalkana.com/wp-content/uploads/2019/04/Dr-Milena-Šćepanović-proktolog-hirurg-ordinacija-Proktomed.jpg
Golden Sweden Bitter GIF baner 336x280