Dečiji hor “Raspevane zvezdice” slavi 3. rođendan

Dodjite 25 marta na proslavu treće godišnjice hora Rapevane zvezdice!

 

Dečiji hor “Raspevane zvezdice” 25. Marta proslavlja 3 godine rada. Ovim povodom organizuju koncert koji će se održati 25. marta u 19 časova u svečanoj sali Osnovne škole “Jovan Ristić” u Borči.

Na koncertu će učestvovati i đaci iz Osnovne škole “Jovan Ristić”, plesna grupa Fly, i Firuca Čina, a program će voditi Dragana Stanković.

Dečiji hor Raspevane zvezdice slavi 3 rođendan

Hor su osnovale talentovane sestre Lidija i Firuca Čina koje ponosno koračaju ka svome cilju pokazavši svoje znanje. Raspevane zvezdice je prvi i jedini hor ovakvog tipa na levoj obali grada Beograda. Deca su uzrasta od 4 do 14 godina. Imaju dosta nastupa iza sebe, snimanja na televiziji, a od nedavno su počeli da se bave i humanitarnim radom, pa su tako pevajući prikupili novac i poklanjali onima kojima je to potrebno. Snimili su i pesmu i spot za humanitarnu akciju “Zagrli me” za decu bez roditeljskog staranja iz Zvečanske ulice.

Dečiji hor je prepoznatljiv po umerenoj koreografiji, profesionalnom scenskom nastupu i pevanju uživo svih kompozicija uz matricu. Neke od najpoznatijih pesama dečijeg hora “Raspevane zvezdice” su – “Zagrli me”, “Pahulje želja”, “Vaskrs je”, “Bicikl”…

Sa horom su pevali i snimali Sanja Dimitrijević, Igor Lazarević, Ana Maglica, Firuca Čina, Dragana Mićalović i Sačka Janković. Lidija Čina, dirigent hora je istakla da je veoma ponosna na ove mališane, i da deca vole da pevaju, vole muziku i sve daju od srca. Želja nam je da dečiji hor Raspevane zvezdice i dalje radi, vaspitava i obrazuje mlade talente, mami dečije osmehe i čini decu srećnom.

Dođite 25. marta u 19 časova da zajedno proslavimo naš 3. rođendan!

 

Deciji hor Raspevane zvezdice – hala Pionir

httpv://www.youtube.com/watch?v=YxhTn2S3cGY