Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Društvo

Dragoljub Mićko Ljubičić i dijagnoza srpske politike u emisiji 24 minute

 

Dragoljub Mićko Ljubičić i dijagnoza srpske politike i srpskih političara

Popularni glumac i komičar Dragoljub Mićko Ljubičić u emisiji „24 minuta“ kao Dr Agoljub postavlja dijagnozu o političkim liderima u Srbiji

 

Dragoljub Mićko Ljubičić i dijagnoza srpske politike u emisiji 24 minuteDragoljub Ljubičić – Mićko (Beograd, 3. januar 1962) je srpski glumac i vlasnik reklamne agencije Tim Talenata.

Rođen je 3. januara 1962. godine u Beogradu, Jugoslaviji. Studirao je Pravni fakultet u Beogradu i paralelno se bavio marketingom, scenskim radom i muzikom. Od 1982. do 1985. godine se bavio muzikom u grupama „Petar i zli vuci“ i „Kapetan Belkanto“, a od 1984. godine je glumac i koscenarista u „Indeksovom radio pozorištu“.

Od 1985. godine postao je jedan od osnivača, a potom i direktor marketinške agencije „Tim talenata“.

Na „Radio Pingvinu“ je imao autorsku emisiju „Kompleksna ličnost – Karabačo Bačardi“. U režiji Želimira Žilnika glumio je naslovnu ulogu u filmu „Tito, po drugi put među Srbima“. Autor je knjige „Nacionalni park Srbija“.

Priredio je monodramu „One stvari“ po tekstu Bernharda Ludviga, adaptirao je za podneblje Srbije i ima ulogu Dr Agoljuba.

Izvor: Wikipedia

Dragoljub Mićko Ljubičić u „24 minuta“ (duža verzija)

 

Ostavite komentar

Ostavite komentar

https://www.bastabalkana.com/wp-content/uploads/2019/04/Dr-Milena-Šćepanović-proktolog-hirurg-ordinacija-Proktomed.jpg
Golden Sweden Bitter GIF baner 336x280