Neobične eko torbe od plastike i kesa za djubre

Naša sugradjanka Milica Petrić ima neobičan hobi, pravi eko torbe od plastike i kesa za djubre. Plete stvari od plastičnih traka. Sve je ručni rad.

 

Eko torba od plastike? Da li je to moguće? Da ako plastiku ne bacate u smeće nego je koristite u praktične svrhe. Nešto slično je radila moja baka, praveći nit od ženskih najlon čarapa, pa je plela priglavke. To me je inspirisalo da predstavim i ove zanimljive predmete od plastike.

Medicinski radnik u KBC Zvezdara, gospodja Milica Petrić ima neobičan hobi. Koristi plastične kese za djubre od kojih pravi plastične niti kojima plete eko torbe od plastike, nazuvke, torbice i druge predmete za koje se tradicionalno koristi vuna. Kada smo prvi put čuli za taj njen hobi bili smo zbunjeni, može li se napraviti nešto lepo od plastične kese ali kada smo videli kako ti predmeti od plastike i eko torbe od plastike izgledaju, bili smo iznenadjeni. Predmeti koje pravi od plastike izgledaju lepo i dopadljivo, neobično i inventivno.

Ne moramo da napominjemo da je u pitanju ručni rad i da je svaka eko torba od plastike ujedno i unikat. Reciklirana hand made torba idealna za plastic disco party ili eco recycle fashion party.

Pogledajte kako izgledaju eko torbe od plastike. Zaista odlična ideja za sve one organizacije i firme koje su eko svesne.

Neobične eko torbe od plastike i kesa za djubre - pravi ih Milica Petrić

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Neobične eko torbe od plastike i kesa za djubre pravi Milica Petrić_10

 

Neobične eko torbe od plastike i kesa za djubre pravi Milica Petrić_11

Neobične eko torbe od plastike i kesa za djubre pravi Milica Petrić_01

 

Neobične eko torbe od plastike i kesa za djubre pravi Milica Petrić_02

 

Neobične eko torbe od plastike i kesa za djubre pravi Milica Petrić_03

 

Fotografije napravila Milica Petrić