10 najpopularnijih Instagram naloga

Instagram je jedna od najpopularnijih društvenih mreža. Pomoću Instagrama možete lako i brzo postaviti fotografije na internet. Fotografijama možete dodati određene efekte koji ih ulepšavaju i daju im šmek. Vremenom se javilo pitanje, čije slike su najzanimljivije?

Danas se na Instagram postavi oko 60 miliona slika dnevno. Mnoge poznate ličnosti kao što su sportisti, muzičari i glumci preko Instagrama komuniciraju sa svojim fanovima, i svaki ima ogroman broj pratilaca na ovoj društvenoj mreži. Ali, kojih 10 naloga su najpraćeniji?

10. Kajli Džener  – 8.946.887 pratilaca

kajli4

Na mestu broj 10 je kod nas malo poznata Kajli Džener, mlađa sestra još jednog člana ove liste i polu-sestra Kardašiana. Ova mlada devojka ima samo 16 godina, ali po njenim slikama se vidi da pokušava da se provuče kao mnogo starija. Na njenom Instagram nalogu možete videti kao što se i očekuje od jedne pripadnice Kardašiana, mnogo, mnogo mode i modelinga.

09. Tejlor Svift – 9.229.294 pratilaca

taylor s

Da li pratite neku tinejdžerku na Insatgramu? Zamislite da joj date muzički ugovor, svakog momka kog poželi i 220 miliona dolara. Sada zamislite postove te tinejdžerke na Instagramu uz primesu zrelosti. To je Instagram nalog Tejlor Svift u kratkim crtama. Može se reći da su slike koje kači zaista slatke. Njen nalog je prijatan za praćenje jer oslikava njen pravi život i nije orjentisan na PR.

08. Kloi Kardašian – 9.510.929 pratilaca

kloi4

Još jedan član klana Kardašijan se našao na ovoj listi. Khloe se predstavlja kao poslovna žena, modni dizajner, glumica, voditeljka i još mnogo toga. Njen muž je NBA zvezda Lamar Odom, koji je u vreme njihovog venčanja igrao u LA Lejkersima. Kao i kod Kajli, i na njenom Instagram nalogu možete videti šta je danas hit u svetu mode.

07. Kendal Džener – 10.225.984 patilaca

kendal s

Starija sestra Kajli Džener koja je na mestu broj 10. Ova mlada dama je veoma posvećena modi, pa je 2011. počela svoju modnu karijeru, a veoma popularni tinejdžerski časopis “Seventeen Magazine”, je angažovao kao ambasadora brenda. Šta se može naći na nalogu mlade Kendal Džender? Mnogo mode! Ako ste fanatik kada je moda u pitanju, ovo je nalog koji je vredan praćenja.

06. Ariana Grande – 10.606.555 pratilaca

ariana

Ko je Ariana Grande? Proslavila se kao glumica u sitkomu “Victorious” i kao pevačica sa pesmom “The Way”, koja se našla u top 10 pesama popularne liste “Billboard’s Top 100“ u martu 2013. godine. Može se reći da je još zelena kada je industrija zabave u pitanju, i ne bi smo je stavili u prvu postavu svetskih zvezda, ali broj njenih pratilaca na Instagramu bi nas demantovao. Njen nalog je uglavnom fokusiran na samopromociju, i dobar je način da je upoznate.

05. Majli Sajrus 10.788.674

majli2

Ova američka pevačica i glumica se proslavila kao Diznijevo dete. 2007. godine je izdala svoj prvi album čija je prodaja premašila 4 miliona primeraka. U poslednje vreme postaje sve popularnija zbog svog kontraverznog i provokativnog ponašanja, a to se oslikalo i na njen Instagram nalog. Na njenom nalogu ima svega i svačega i svakako ga vredi pogledati.

04. Bijonse – 12.600.340 pratilaca

beyonce

Bijonse ne treba posebno predstavljati, ali valja pomenuti da je u Americi prodala 13 miliona primeraka svojih albuma, a u svetu 75 milona. Njen muž je čuveni Džej-Zi, a ona zauzima 15. mesto na listi najboljih R&B/Hip-Hop umetnika u poslednjih 25 godina.

Njen Instagram nalog takođe sadrži slike njenih modnih izbora, ali i porodične slike sa mužem i od skoro sa njihovom bebom, Ajvi Blu. Njen nalog se koristi i za marketing na internetu, pa tako sadrži i promotivni materijal ove pevačice kao što su slike sa koncerata. Može se reći da je njen Instagram nalog prefinjeniji od većine, ali to ne znači da je interesantniji.

03. Kim Kardašian – 14.755.527 pratilaca

kim

Vreme je da neko to prizna, Kardašiani su bogovi Instagrama. Od Kajli do Kim, ova porodica zauzima skoro pola ove liste. Kim je televizijska zvezda, žena Kanje Vesta, ima i kućni video, a pored svega toga strastveni je korisnik Instagrama. Instagram korsiti za samopromociju i pokazivanje oblina. Od skoro je i majka, a dete nosi ime Nort Vest (severo-zapad!?).

02. Džastin Biber – 16.509.080 pratilaca

dzastin

Hmm… Ni nama ovo nije jasno.. Idemo dalje…

01. Instagram – 55.911.122 pratilaca

instababy

U suštini, ovaj nalog povlači najbolje slike svih korisnika. Ovde možete naći brdo odličnog sadržaja koje kače korisnici iz celog sveta. Od umetnosti do tehnologije, ovaj nalog je svakako zanimljiv i najkorisniji od svih. A ima i više pratilaca od svih pripadnika Kardašijana klana sa ove liste zajedno!

Većina ličnosti sa ove liste Instagram koristi za promociju na društvenim mrežama, i ne može se reći da su njihovi nalozi preterano korisni i zanimljivi (osim naravno Instagram naloga).

Na kraju se postavlja par pitanja… Da li je ova lista realna slika sveta u kome živimo? Da li bi na Instagram trebalo kačiti neke korisnije stvari? Koliko ljudi sa ove liste vi pratite? Koji su vaši omiljeni nalozi na Instagramu? Podelite svoje mišljenje sa nama u komentarima!