BILJNE KAPI ZA BOLJU CIRKULACIJU NOGU I RUKU

Mešavina tinktura i biljne kapi za bolju cirkulaciju krvi BioCapillary su prirodni preparat za smanjenje hemoroida, bolju prokrvljenost, smanjenje plaka i masnih naslaga i holesterola na krvnim sudovima

 

Biljne kapi za bolju cirkulaciju krvi, kapilare i hemoroide BioCapillary su nastale nakon dosta istraživanja i promišljanja o zdravstvenim tegobama koje trebaju da smanje ili eliminišu probleme sa krvotokom. Kada neko kaže da mu trebaju kapi za bolju cirkulaciju on time ne kaže šta je njegov problem, a problemi krvotoka i krvi su mnogobrojni i često suprostavljeni. Stoga je bilo potrebno napraviti izbalansiran i inteligentan prirodni preparat koji će da blago i postojano deluje na širok spektar problema krvotoka i cirkulacije.

Problemi sa cirkulacijom mogu značiti mnogo toga: nepravilan krvni pritisak, suženi kapilare usled spazma ili pak naslage na kapilarima, možda je krv slepljena i povećane gustine, pa se teško probija kroz male kapilare, crvena krvna zrnca slabije vezuju kiseonik, kapilari pucaju, hladne su ruke i noge, stvaraju se modrice, postoje proširene vene i trombovi, uvećani su hemoroidi, javljaju se nesvestice zbog manjka krvi ili kiseonika u mozgu, slabi su kapilari usled dijabetesa i pojavljuje se pušačka noga i gangrena, nekom je slabo srce pa je protok krvi usporen, postoji reuma, skleroza, itd.

Sve ove tegobe zahtevaju malo drugačiji pristup lečenju i drugačiji izbor lekovitih biljaka za bolju cirkulaciju. Nekome trebaju lekovite biljke dilatatori dok drugima trebaju aktivne materije iz biljaka koje će da menjaju strukturu krvi, pa su sve to izazovi koji stoje pred vama kada pravite biljne kapi za bolju cirkulaciju krvi.

BioCapillary kapi su vrhunski biljni lek za cirkulaciju, potpuno prirodni preparat za kapilare koji čisti krv i podstiče jaču cirkulaciju. Kapi za bolju cirkulaciju smanjuju masti u krvi, vremenom uklanjaju plak iz kapilara, vremenom poboljšavaju memoriju, šire krvne sudove čime se pacijenti štite od pojave gangrene kod dijabetičara i pušača.

Znajući to, krenuli smo od ideje da se stvore biljne kapi za bolju cirkulaciju koje će pokrivati širi spektar tegoba. Zato biljne kapi za cirkulaciju ne mogu biti napravljene od malog broja biljaka, ali isto tako ne mogu biti pomešane biljke koje se ne slažu, ili koje deluju suprotno. U nekim situacijama se mora napraviti i odredjen kompromis kod učešća aktivnih supstanci. Zato su naše BioCapillary biljne kapi za bolju cirkulaciju, kapilare i hemoroide stvorene sa ciljem da pouzdano ali blago deluju na većinu problema krvotoka, ali ipak ne i na sve probleme. Vodili smo računa da biljne kapi za krvotok budu bezbedne i da se mogu dugo koristiti jer kroz dužu upotrebu daju najbolje rezultate.

BioCapillary biljne kapi za bolju cirkulaciju krvi, kapilare i hemoroide deluju na sledeća stanja – to su biljne kapi i:

– Prirodni lek za proširene vene i zastoj krvi, trombove u venama

– Pomoćno lekovito sredstvo za pušačku nogu i odumiranje udova kod dijabetesa

– Pomoćno lekovito sredstvo za uvećane hemoroide

– Biljni lek za aterosklerozu i arteriosklerozu – otvrdnuće kapilara i plak na kapilarima

– Prirodno rešenje za visok holesterol i masti u krvi

– Biljne kapi za slabu prokrvljenost i perifernu cirkulaciju

– Tradicionalna terapija za pucanje kapilara i modrice

– Biljni lek za sklerozu i gubitak memorije

– Prirodna terapija za hladne ruke, noge i ledja

Savremenim rečnikom rečeno ovo su višefunkcionalne biljne kapi za aterosklerozu i arteriosklerozu – kapi za sklerozu, kao što su i biljne kapi za hemoroide, biljne kapi za bolju memoriju i koncentraciju, biljne kapi za proširene vene. Tajne širokog dejstva je u tome što smo birali biljke koje deluju na pojedinačne probleme i medjusobno se slažu po karakteru i delovanju.

Lekovite biljke koje biljne kapi za cirkulaciju krvi imaju u sebi su: hajdučka trava, kopriva, matičnjak, idjirot, divlji kesten, imela, bokvica, djumbir i još dve lekovite trave. Od toga, hajdučka trava je zadužena za čišćenje jetre i krvi i blago stezanje i jačanje kapilara, kopriva je najblagotvornija biljka za čišćenje krvi, matičnjak je zadužen za relaksaciju mišićnog tkiva od spazama koji pritiskaju kapilare, Idjirot deluje na samu krv i daje bolju prokrvljenost krvotoka i mozga, divlji kesten deluje na naslage na krvnim sudovima i razbija trombove, i tu su još dve ključne trave od kojih je jedna zadužena za bolju fluidnost krvi a druga za podsticanje krvotoka i celog krvnog sistema, bez čega ove kapi za cirkulaciju ne bi bile tako efikasne.

Kombinacija lekovitog bilja koje kapi za jaču cirkulaciju imaju je takva da brzo deluju i već posle nekoliko dana se oseća promena. Ali tek dužom upotrebom snižava faktore rizika u krvi – visok holesterol, naslage na kapilarima, trombove.

Formulisana kombinacija lekovitog bilja koje BioCapillary kapi za bolju cirkulaciju imaju je jedinstvena i autentična, jer predstavlja odlično sredstvo za hemoroide, to su i kapi za proširene vene, biljni lek za hladne ruke i noge, prirodni preparat za smanjenje holesterola u krvi, za sve one koji imaju nizak pritisak, za dijabetičare i pušeče kojima odumiru periferni kapilari. Za sve one koje muče uvećani hemoroidi preporučujemo pored BioCapillary kao kapi za hemoroide i našu poznatu kremu za hemoroide BioHemorrhoids. Kapi za hemoroide ne upotrebljavajte ako hemoroidi krvare.

Svima preporučujemo da kapi za bolju crikulaciju krvi koriste duže vremena. Jedna bočica kapi za cirkulaciju može trajati i dva meseca kada se koristi umereno ili za preventivu.

Napomena: Biljne kapi za cirukulaciju ne koriste svi oni koji imaju visok pritisak, oni koji su hemofiličari, svi oni koji vade zub ili idu na bilo koju operaciju, pacijenti nakon izliva krvi u mozak, hematoma, srčanog udara, kod aneurizme, kod krvarenje hemoroida, pacijenti nakon bilo koje operacije, oni koji su na dijalizi i svi oni kod kojih postoji opasnost od unutrašnjeg krvarenja, jer biljne kapi za cirkulaciju mogu podstaći pojačano krvarenje.

Kapi za bolju cirkulaciju i kapilare deluju na jetru, stomak i kvalitet stvaranja krvi, poboljšavaju stanje kapilara, njihovu elastičnost i prohodnost. Kapi za jači krvotok smiruju mikro upale kapilara koje izazivaju plak i naslage na arterijama.

Kako se koriste BioCapillary biljne kapi za bolju cirkulaciju i hemoroide: 20 kapi (pola kafene kašičice) nakapati u 2 dcl soka ili vode i popiti pre jela tri puta dnevno u prvih dve nedelje korišćenja. Kasnije se mogu umereno koristiti samo 15 kapi dva puta dnevno.

Pakovanje BioCapillary biljne kapi za bolju cirkulaciju: bočica od 100 ml

Tinktura za bolju cirkulaciju se čuva na tamnom i hladnom mestu. Rok trajanja je 3 godine.

Trik za brže delovanje kapi: pola bočice ili 50 ml sipajte u flašu dobre domaće rakije ili flašu kvalitetnog domaćeg vina. Promućkajte i pijte po jednu rakijsku čašicu rakije ili čašicu vina ujutru i uveče pre jela. Možete i kombinovati, ujutru lekovitu rakiju a uveče vino.

 

Cena BioCapillary biljne kapi za bolju cirkulaciju: 1000 dinara + standardni ptt troškovi dostave brzom poštom.

 

Naručite BioCapillary biljne kapi za cirkulaciju pouzećem direktno na vašu adresu:

Telefon za naručivanje BioCapillary kapi u Srbiji:  065 970 7777    

E mail za naručivanje:  [email protected]

Naručivanje BioCapillary kapi za BiH i RS: (+387) 066 271 012

http://prirodanadar.rs/

Ostale naše biljne kapi: Preporučujemo da probate i BioColon kapi za nervozna crevaBioMind Plus kapi za depresiju BioPsorijaza kapi za psorijazuBioRelax kapi za smirenje – BioImunitet kapi za imunitet – Kapi za hemoroideKapi za holesterol