Modeli i Photoshop obrada slika za naslovne strane magazina

Računarski program Photoshop za obradu slika  čini da svako može da postane model za naslovnu stranu magazina. Svi modeli na naslovnicama su photošopirani

 

Godinama unazad nijedna slika u modnim i ostalim life style magazinima se ne objavljuje da se fotografija ne obradi tako da uslikani modeli, glumci, sportisti, javne ličnosti, izgledaju besprekorno, savršeno i glamurozno. Sve njihove fizičke mane ispravlja Photoshop obrada slike. Posebno je intezivna Photoshop obrada slika za naslovne strane magazina, na kojima sve izgleda idealno.

Modeli i Photoshop obrada slika za naslovne strane magazina

Zato se mnogi neprijatno iznenade kada svoju omiljenu estradnu zvezdu vide uživo i shvate da izgleda mnogo drugačije nego na slici, da joj je ten loš, ima ožiljke, bore, fleke, da je deblja, niža ili nesimetričnija nego na slici. Ali ipak, ljudi vole da gledaju lepo i zamišljaju lepši svet u kome su svi srećni, radosni i lepi, pa Photoshop obrada slika i dalje radi svoj posao i stvara virtuelnu stvarnost.

Predstavljamo vam video u kome su izabrane četiri obične žene, slikane kako stvarno izgledaju a onda su njihove fotografije obradjene u Photoshop-u da bi se dobio glamurozniji izgled.

 

Photoshop obrada slika za naslovne strane

httpv://www.youtube.com/watch?v=zRlpIkH3b5I