Prirodni stari kineski lek protiv skleroze i zakrečenja krvnih sudova

Tinktura belog luka je odličan lek protiv skleroze. Beli luk leči zakrečenje krvnih sudova. Recept za stari kineski lek za cirkulaciju i krvne sudove

 

Kineski lek protiv skleroze – Tinktura i kapi Belog luka

Ovo je navodno recept starokineskog leka, koji je 1971. godine pronašla jedna komisija UNESKO-a u jednom od tibetanskih manastira, a bio je napisan na glinenim pločama. Komisija ga je prevela na sve svetske jezike, da bi ga učinila dostupnim medicini 20. veka. Kažemo navodno, jer ima nekoliko kontroverznih činjenica oko ovog leka za sklerozu. Inače, beli luk je univerzalan lek za kapilare i krv koji se pominje u mnogim kulturama i spisima, i varijacije ovog prirodnog leka su nadjene na mnogim mestima u svetu.

Indikacije ili zašto se upotrebljava tintura belog luka kao lek protiv skleroze: oslobađa organizam masnih i drugih naslaga, poboljšava razmenu materija u organizmu, te elastičnost krvnih sudova, sprečava infarkt, sklerozu, stenokardiju, apopleksiju i stvaranje tumora. Prestaju šumovi u glavi i poboljšava se vid. Pri tačnom pridržavanju uputstva za lečenje, pomlađuje se organizam.

Priprema leka za sklerozu od belog luka

Dobro očistiti i isprati 350 grama belog luka, raseći ga i istucati ga tučkom u većoj drvenoj, kamenoj ili plastičnoj posudi. Istučeni beli luk staviti u staklenu teglu i onda naliti 3 dcl 96% alkohola te čvrsto zatvoriti posudu i čuvati je 10 dana na prohladnom mestu. Najbolji rezultat se dobije kada se beli luk izmiksuje u blenderu, ali postoji mišljenje da ne bi trebalo da dolazi u kontakt sa metalom.

Po isteku 10 dana, treba sadržaj posude procediti kroz čvrstu tkaninu (gaza ili pelena) ili filter papir. Ostatak koji ostane u tkanini treba takođe čvrsto procediti (stisnuti rukama). Proceđeni ostatak, odnosno tinkturu belog luka treba još 2 do 3 dana držati na hladnom mestu (frižideru) i onda tek započeti lečenje. Na ovaj način smo dobili tinkturu belog luka.

Napomena: Zašto kažemo da je ovo navodni stari kineski lek sa Tibeta? Zvuči neverovatno da su tibetanci koristili baš alkohol od 96% u manastirima. Alkohol se generalno nije koristio na Tibetu, a posebno ne destilat alkohola takve koncentracije, to nisu znali da naprave. Iz našeg iskustva, alkohol od 96% je toliko jak da može da uništi dosta lekovitih sastojaka iz belog luka i nikada se ne pravi tinktura od te jačine alkohola, a svakako se ne daje pacijentu da pije 96% tinktura belog luka, jer to oštećuje jetru, bez obzira što je razblažena sa vodom.

Najčešće se kao lek za sklerozu i zakrečenje krvnih sudova koristio beli luk potopljen u rakiju, brendi, votku, koji svi imaju do 50% alkohola u sebi. Takodje, kada se u receptu pominje mešanje kapi sa mlekom, ne spominje se koje mleko. Na Tibetu se pije mleko jaka, planinskog govečeta, čije je mleko samo po sebi lek, dosta gušće i masnije od kravljeg mleka koje mi poznajemo.

I na kraju ključno zapažanje, tibetanci nisu patili od bolesti zakrečenja krvnih sudova, holesterola, plaka, skleroze, jer su bili vegetarijanci, više gladni nego siti. Navedene bolesti su posledica društva izobilja a ne siromašnih predela. Tako da je ceo ovaj recept vrlo kontroverzan.

Inače, ovaj lek protiv skleroze od belog luka se po receptu uzima tako što se kapi leka za sklerozu pomešaju sa 0,5 dcl mleka (četvrt čaše) na sobnoj temperaturi i tako se lek pije, prema sledećem rasporedu – broj kapi – po obroku – po rednom danu:

Dani – Doručak – Ručak  – Večera
______________________
1.  1 kap – 2 kapi – 3 kapi
2.  4 kapi – 5 kapi – 6 kapi
3.  7 kapi – 8 kapi – 9 kapi
4.  10 kapi – 11 kapi – 12 kapi
5.  13 kapi – 14 kapi – 15 kapi
6.  15 kapi – 14 kapi – 13 kapi
7.  12 kapi – 11 kapi – 10 kapi
8.  9 kapi – 8 kapi – 7 kapi
9.  6 kapi – 5 kapi – 4 kapi
10. 3 kapi – 2 kapi – 1 kap

Posle 10 dana tretmana nastaviti sa uzimanjem leka za sklerozu 3 puta dnevno po 25 kapi, dok se ne potroši celi sadržaj posude. Najbolje je lek uzimati za vreme jela.

Preporuka je da se lečenje ponovi nakon 5 godina.

Biocapillary kapi za cirkulaciju i krvotok

Biocapillary su najbolje biljne kapi za cirkulaciju i krvotok ako imate hladne ruke i stopala, zakrečenja i plak

Cela ideja ovog tretmana sa belim lukom je da se postepeno podiže koncentracija belog luka u organizmu, jer mnogi osete mučninu i imaju stomačne tegobe zbog dejstva luka na stomak. Naše mišljenje je da ovaj lek za sklerozu može da ostvari rezultate, ali da bi stvarno ostvarili pomak sa cirkulacijom, lek za sklerozu i zakrečenje krvnih sudova mora da se koristi duže vremena.

Tinktura belog luka se lako sprema, možete se držati ovog recepta i pokušati da se njime lečite. Koristite medicinski alkohol za unutrašnju upotrebu ili kvalitetnu vodku, odnosno rakiju. Takodje, ne koristite kineski beli luk iz supermarketa jer je nekvalitetan za lek, koristite samo sitan domaći beli luk, koji se doduše teško guli, lepljiv je i jako se oseća, ali ima daleko jača lekovita svojstva. Domaći beli luk nadjite kod seljaka na pijacama, na prvi pogled se prepoznaje. U ovom receptu ga i ne morate guliti, samo površinski sloj skinite, a ostalo izgnječite tučkom, napunite teglu i prelijte alkoholom.

Preporuka alternativnih iscelitelja iz pokreta Novog Doba je da se tinktura belog luka, kao i sve ostale tinkture, počinju spremati u dan punog meseca, kako bi prirodni lek za sklerozu imao jače dejstvo. To su pseudonaučne tvrdnje koje su netačne, jer je dokazano da vreme početka pripreme tinkture nema nikakav uticaj na njen kvalitet i dejstvo.

Ali kao što ljudi veruju da je ovo recept sa Tibeta, tako veruju i u moć punog meseca.

Telefon za naručivanje BioCapillary kapi u Srbiji:  065 970 7777    

E mail za naručivanje:  [email protected]

Naručivanje BioCapillary kapi za BiH i RS: (+387) 066 271 012

www.prirodanadar.rs