Android aplikacija za dijetu i mršavljenje, fitnes i brojanje kalorija

MyFitnessPal je program i android aplikacija za dijetu i fitnes koja vam kroz brojanje kalorija i davanje preporuka za ishranu pomaže da smršate i vežbate uspešno

 

 

Veoma popularna android aplikacija za dijetu i mršavljenje je mobilna aplikacija MyFitnessPal koja broji kalorije i preporučuje kada i šta da jedete, bodujući svaku hranu i praveći zbir bodova za svaki dan. Vrlo korisna android aplikacija za dijetu na vašem mobilnom telefonu ili tabletu koju rado preporučuju fitnes treneri svojim klijentima.

Android aplikacija za dijetu i mršavljenje, fitnes i brojanje kalorija

MyFitnessPal android aplikacija za dijetu i fitnes je potpuno besplatna i može se skinuti sa njihovog sajta ili preko Google Market Play-a. Milioni korisnika širom sveta su je isprobali a iznenadjuje da ima veliki izbor naših jela koja su bodovana i ocenjena u kalorijskom smislu, tako da nećete biti zbunjeni kada se upitate koliko bodova ima jedna sarma ili tanjir prebranca.

Sada je vreme da je instalirate i da vaš fitnes prijatelj počne da vam deli korisne savete. Mi smo bili veoma skeptični kada smo prvi put čuli da postoji MyFitnessPal program i android aplikacija za dijetu i fitnes, ali je aplikacija veoma inteligentno osmišljena, zabavna je i korisna, i što je najbitnije po poznanicima smo videli da daje rezultat.

Postoji još nekoliko sličnih aplikacija za dijetu i skidanje kilograma, za brojanje kalorija, trčanje, vežbanje, kardio program, bodovanje hrane i slično. Posebno su korisne za sve one koji nemaju lične fitnes trenere i koji sami sprovode dijetu ili vežbanje, jer su u aplikacijama skupljena zadnja znanja i preporuke za dijetu i vežbanje.

Navodimo neke popularne android aplikacije za mršavljenje, fitnes i vežbanje. Sve su besplatne i lako se koriste, vaše je samo da izaberete onu koja vam se najviše dopada i smršate.

Najbolje android aplikacije za dijetu i mršavljenje, brojanje kalorija, hranu, fitnes i vežbanje

MyFitnessPal

My Fitness Buddy

Lose it

Super Diet Genius

Workout Trainer

Endomondo

Super Diet Genius

Fooducate

WeightBot

WeightWatchers Mobile App