Kavitacija pobeđuje suvišne kilograme

Šta je to kavitacija i kako deluje. Mršavljenje bez gladovanja i napornih dijeta. Kako deluje tretman kavitacije

Konačno se možete rešiti suvišnih kilograma bez izgladnjivanja. Sada postoji način da skinete masne naslage veoma brzo i lako. Sa samo nekoliko tretmana kavitacije izgledaćete mršavije i lepše. Samo jednim tretmanom postiže se gubitak u obimu područja tretiranog kavitacijom i do četiri centimetra. Ne oklevajte, dočekajte leto spremni.

Princip skidanja masnih naslaga kavitacijom

Kavitacija se već nekoliko godina u nazad veoma uspešno koristi u pospešivanju procesa mršavljenja. Ovim tretmanom se deluje na lokalizovane masti butina, stomaka i nadlaktica. Pored skidanja kilograma kavitacijom se veoma uspešno eliminiše i celulit. Kavitacija je ultrazvučni tretman. Koristi ultrazvuke tačno određene frekvencije  za razgradnju ćelija masnog tkiva. Sadržaj masnih ćelija se izlučuje u međućelijski prostor odakle ga organizam preko mišića i jetre dalje razgrađuje i eliminiše iz tela. Za ceo proces sagorevanja razgrađenih masnih kiselina potreban je određeni vremenski period, pa se zbog toga praktikuje da se između dva tretmana kavitacije napravi razmak od najmanje nedelju dana. U suprotnom bi došlo do ponovnog vezivanja masti. Kako bi se izlučivanje razgrađenih materija pospešilo preporučljivo je intenzivno vežbati nakon tretmana kavitacije.

Kavitacija i mršavljenje

Kombinujte kavitaciju i Power plate

Kako biste brže postigli vitku liniju kombinujte ove dve metode skidanja kilograma. Power plate je revolucionarna sprava za vežbanje koja pravi vibracije koje aktiviraju  mišiše u potpunosti. Klasičnim vežbanjem se aktivira samo trećina mišića, dok se vežbanjem na Power plate uključuju svi mišići punim kapacitetom. Za skidanje istog broja kilograma trebaće Vam duplo manje vremena za vežbanje na Power plate spravi nego da vežbate na klasičan način, na običnim spravama. Power plate je najsavremenija i najefikasnija sprava za vežbanje. Veoma brzo skida kilograme i zateže celo telo. Opširnije o tome pogledajte na sajtu Sliming studio Popović.

Izmenite način ishrane kako bi rezultati bili što trajniji

Kada putem kavitacije i vežbanjem na Power plate spravi dostignete savršenu liniju morate promeniti režim ishrane kako bi postignuti rezultati bili trajni. Na prvom mestu morate pojačati unos tečnosti, i to u vidu čiste vode. Vrlo je važno da konzumirate hranu koja ubrzava metabolizam i koja je bogata biljnim vlaknima. Uvrstite sveže voće i povrće u svakodnevnu ishranu. Pridržavanjem ovih pravila ishrane održaćete kilažu na nivou koji želite bez specijalnih dijeta i izgladnjivanja.