Konkurs za priznanje Cvet uspeha za ženu zmaja 2014

Udruženje poslovnih žena Srbije poziva vas da pošaljete svoje predloge uspešnih preduzetnica na osmi konkurs za nagradu CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA 2014

 

Nagrada će se dodeliti u dve kategorije: za „najevropskiju žensku firmu“ i za „najbolji model zapošljavanja”, kao i u potkategoriji „samozapošljavanje.

Konkurs za priznanje Cvet uspeha za ženu zmaja 2014 - najuspešnije žene preduzetnice

CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA je prva ustanovljena nagrada kojom se afirmišu uspešne preduzetnice u Srbiji i u poslednjih sedam godina ovo priznanje dobilo je više od 70 žena. Događaj je od 2009. godine na evropskoj agendi manifestacija koje se organizuju u okviru Globalne nedelje preduzetništva, a koju Evropska unija obeležava u 40 zemalja.

Kandidatkinje se mogu same prijaviti ili mogu biti nominovane. Nagrada je otvorena za sve poslovne žene koje su vlasnice ili imaju udela u vlasništvu preduzeća i glavnu ulogu u menadžmentu firme, bez obzira na vrstu delatnosti!

O tome ko će dobiti ovogodišnje priznanje CVET USPEHA odlučuje stručni žiri, sastavljen od predstavnica UPŽ Srbije, kao i žena na rukovodećim mestima u institucijama relevatnim za razvoj ženskog preduzetništva.

Detaljnije informacije o konkursu, upustvo za prijavljivanje, kao i formulari za prijavljivanje nalaze se na sajtu: www.poslovnezene.org.rs.

Konkurs za priznanje Cvet uspeha za ženu zmaja 2014
Rok za prijavu na konkurs je 4.jul 2014. godine.

Prijavite preduzetnicu koju smatrate uspešnom!