PRIRODNI SOK ZA IMUNITET

Recept kako se pravi najbolji sok za imunitet, detoksikaciju tela, jetru, artritis i mnoga druga oboljenja. Prirodni preparat za dobro zdravlje

Najbolji sok za imunitet i detoksikaciju tela, koji se sa uspehom može koristiti za dijetu, artritis, giht, čišćenje jetre i mnoga druga oboljenja se jednostavno pravi i treba ga piti redovno tokom proleća i leta. Već sa jeseni, sok za imunitet možete zameniti nekim drugim sokom, jer sok za imunitet zbog limuna pomalo hladi organizam.

Najbolji sok za imunitet, detoksikaciju tela, dijetu, artritis, jetru sastojci soka

Sastojci za Najbolji sok za imunitet, detoksikaciju tela, dijetu, artritis

Postoji mnogo biljnih formula za zdrave sokove ali ovu posebno volimo, jer znamo koliko uspešno deluje na niz zdravstvenih problema, a sok je bezbedan za upotrebu u većim količinama. Naime, svaka biljka može da ima i negativne efekte ako se preteruje sa njenom upotrebom. Ne postoji čudotvoran sok za imunitet i detoksikaciju, već postoje samo sokovi koji nekome više a nekome manje pomažu.

Ovo je recept za lekoviti sok koji svima pomaže i čini dobro. Napominjemo da je ovaj sok za imunitet po direktnom dejstvu mnogo slabiji od tinkture Ehinacea, na primer. Sok deluje na čišćenje organizma od slobodnih radikala, pa tim dejstvom vremenom poboljšava opšti imunitet, ali ne deluje kao imunostimulator na brzo i direktno podizanje imuniteta kao što to radi tinktura za imunitet BioImunitet.

Glavni sastojak su limun i kopriva, a sporedni koji imaju svoju važnu funkciju su Pitoma nana (Menta) i Hajdučka trava, kao i jabukovo sirće. Bitno je da se ovaj sok pije neprocedjen, da se sva biljna masa biljaka u kojoj je zeleni hlorofil popije.

Sastojci za najbolji sok za imunitet, dijetu i detoksikaciju tela

Veza sveže koprive

1-3 limuna (količina limuna zavisi od toga kakav ukus volite i šta lečite)

Struk Nane – Mente (Menta daje ukus, posebno ako vam smeta ukus koprive stavite više Mente)

Struk Hajdučke trave (stavite je manje nego Mente)

Tamno braon šećer ili javorov sirup (med za one koji nisu alergični)

Voda po izboru (najbolje izvorska ili Prolom voda)

Za dijetu i artritis, reumu i čišćenje krvi od holesterola dodaje se u sok i domaće jabukovo sirće

BioImunitet kapi za imunitet i jačanje

BioImunitet kapi za imunitet brzo podižu odbrambene sposobnosti – klikni na sliku i naruči!

U bilo koji prirodni sok od voća ili povrća, u čašu od 2-5 dcl, ukapajte pola kašičice kapi za imunitet BioImunitet i vaš napitak će postati prirodan sok za jačanje imuniteta, jer BioImunitet kapi snažno deluju. Ovakav sok je preporučljivo da prave svi koji imaju autoimune bolesti, jer BioImunitet pozitivno deluje na autoimune bolesti kao što su alergije.

Kako se sprema najbolji sok za imunitet, dijetu i detoksikaciju tela

Naberite vezu sveže Koprive ili je kupite na pijaci, kao i struk Pitome nane (može i Divlja nana koja svuda raste), struk Hajdučke trave i ogulite par limuna. Biljke očistite, operite, uklonite stabljike, koristite samo listove i cvetove lekovitog bilja. Kopriva će vas malo žariti pa koristite rukavice.

Sve to stavite u blender zajedno sa limunom, vodom i šećerom po ukusu. Uključite blender i izmiksujte. Nakon blendiranja gubi se žar koprive i ona više ne peče iako je živa kopriva u soku. Proverite da li je ukus odgovarajući, pa dodajte po želji još neki sastojak ili sladilo koje ste izabrali. Mi obično dodajemo malo ljutu čili papriku, što deluje čudno, ali ko nije probao ne zna kako je dobar ukus. Uz to ljuta paprika deluje na kapilare – mada stavljanje ljute paprike nije preporučljivo za one koji imaju gastritis, hemoroide, osetljiv jednjak.

Ako želite da odmah popijete sok onda dodajte šećer ili javorov sirup onoliko koliko vam prija slatkoća. Ako želite da sok koristite danima, stavite manje vode a više šećera i napravite sirup. Čuvajte sok ili sirup u staklenoj flaši sa velikim otvorom u frižideru.

Sok se pije 3 do 5 puta dnevno u terapeutske svrhe, a kao osveženje 2 do 3 puta dnevno. Nemojte popiti više od litar i po soka dnevno, jer u svemu treba imati meru, nalivanje i više soka neće delovati zdravije.

Za one koji boluju od reume, gihta i artritisa, u sok stavite 1/5 jabukovog sirćeta da bi delovanje bilo jače.

Ograničenja za konzumaciju soka: Svi koji imaju problem sa pankreasom, insulinom ili su dijabetičari, treba da počnu da piju sok u duplo manjim dozama i ako im se pokaže da im ne prija, neka ga ne koriste, jer limun stimuliše lučenje insulina. Takodje, svi koji imaju slabu zubnu gledj neka sok piju na slamčicu zbog limunske kiseline koja je u soku.

Najbolji sok za imunitet, detoksikaciju tela, dijetu, artritis, jetru u boci

Gotov najbolji sok za imunitet, detoksikaciju tela, dijetu, artritis, jetru u staklenoj boci sa velikim otvorom

Za šta se koristi najbolji sok za imunitet, dijetu i detoksikaciju tela

Pre nego što počnete da pijete sok za imunitet, detoksikaciju tela i dijetu, molimo vas da predjete na dijetalnu ishranu bez mesa, slatkiša, gaziranih sokova, alkohola, masnog i bez industrijske hrane. Jedite dovoljno hrane ali neka ona bude što jednostavnija, prostija i u izvornijem obliku – povrće, testa, sir, ulja, voće. Samo tako kura sa sokom ima smisao, jer ako jedete na način koji vas je doveo do bolesti a pijete sok za imunitet, samo pravite sebi kontrauslugu jer blokirate samoisceljenje.

Sok za imunitet ima svojstvo da ubrzava rad sistema za izlučivanje, zato ćete više mokriti. Lekovito bilje u njemu deluje na čišćenje jetre i krvi, posebno kod onih koji imaju povišen holesterol i masnoće u krvi, uz to sok i blago snižava pritisak. Takodje, sok za imunitet i dijetu je dobar za želudac. Vremenom kako bude čistio organizam delovaće i na astmu, kožu, žuč, bešiku i mnoge druge probleme. Mnoge od vas će osloboditi tegoba, iako ne tvrdimo da je ovo čudotvoran sok za imunitet koji će vas osloboditi hroničnih bolesti.

Dužom uporebom sok za imunitet i dijetu deluje tako da se bolesnici sa reumom i artritisom lagano oslobadjaju kristala u krvi koji se talože u zglobovima, uz naravno dijetalnu ishranu.

Preporučljiv je kao i sok za dijetu, jer osim toga što čisti organizam, jača krv i eliminiše toksine, dovoljno je hranljiv da može zameniti jedan do dva obroka u toku dana.

Telefon za naručivanje BioImunitet kapi u Srbiji:  065 970 7777    

E mail za naručivanje:  [email protected]

Naručivanje BioImunitet kapi za BiH i RS: (+387) 066 271 012

www.prirodanadar.rs