Čekamo Vas 15. juna 2014.

RASKIDANJE VEZANOSTI – RADIONICA

Radionica Raskidanje vezanosti po metodu Filis Kristala

.

Zakoračiti na put celovitosti, uz pomoć rada s arhetipskim simbolima i slikama koje direktno i snažno deluju na vaš unutrašnji život.

Radionica Raskidanje vezanosti po metodu Filis Kristala, biće održana 15. juna 2014. od 18 do 20 sati u Zemunu.

RASKIDANJE VEZANOSTI - RADIONICA

Imaćete prilike da nešto vise saznate o:

– uspostavljanju kontakta s vašom višom svešću, svojim mudrim unutrašnjim glasom;

– povezivanju s arhetipskim snagama koje jačaju vaše unutrašnje biće i daju podršku celovitom razvoju;

– uspostavljanju ravnoteže između spoljašnjih i unutrašnjih pokreta duše;

– preobražavanju negativnih misaonih oblika u pozitivne; raskidanje vezanosti

– rad s „osmicom“.

Filis Kristal je psihoterapeut Jungove i Eriksonove škole i autor niza psiholoških tehnika za oslobađanje od lažnog identiteta i negativnog programiranja koji, tokom života,  gradimo kroz uticaj vaspitanja i kulture.

***************
Na radionicama Raskidanje vezanosti ćete naučiti kako da uspostavite kontakt sa Višom svešću da biste jasnije shvatili sopstevene probleme i pronašli rešenja. Kroz vođene meditacije i vizualizacije naučićete da koristite simbole za rad sa podsvešću – majsko drvo, osmicu, svetlosni cilindar, trougao i druge simbole koji se koriste i ovoj tehnici. Ova tehnika će vam pomoći da se oslobodite strahova, trauma, vezanosti, karmičkih vezanosti, zavisnosti i negativnih iskustava koja su zabeležena u podsvesti i koja utiču na naš život.

Filis Kristal:

„Na nesvesnom nivou nosimo sve osobine koje smo razvili tokom mnogih života. To je nešto poput banke sećanja. Ako te osobine uspemo da podignemo na svesтан nivo gde ih možemo koristiti svakodnevno, te osobine će nam biti dostupne u svako doba. Međutim, nismo potpuno slobodni da razvijemo svoje istinske potencijale u bilo kom od života jer su različiti uticaji od kojih su neki korisni, a neki ne, prekrili izvoran obrazac. Kao poređenje, to je kao da smo unutarnje jezgro, božansku iskru koja je naša suština, pokrili višeslojnim naslagama. To nam otežava dodir sa svojim sopstvom ili nam, čak, ne dopušta da spoznamo da ono zaista postoji“…

***************
Pošto je broj mesta ograničen, molimo vas da rezervišete svoje mesto tako što ćete se javiti na e-mail adrese:

[email protected]
[email protected]

Izvor: https://sr-rs.facebook.com
Priredio: V. V. M.

oOOo