PRIRODNI LEK ZA DESNI I PARADENTOZU

Priroda nudi prirodan lek za bolesti usne duplje i zadah iz usta. Predstavljamo vam biljne kapi za desni, paradentozu i svež dah BioDent

 

Biljne kapi za desni i paradentozu, afte i svež dah BioDent su prirodan preparat koji pomaže svima koji imaju hronične probleme sa usnom šupljinom. Tu se pre svega misli na povlačenje desni – paradentozu, česte ranice u vidu afti, krvarenje desni, te na neprijatan zadah iz usta. Medicina još uvek nema efikasan lek za sve bolesti usne duplje a i industrijske vodice za usta nisu od velike pomoći, a priroda može mnogo da pomogne.

Savremena ishrana je glavni uzročnik problema sa desnima. Industrijska i prekomerna hrana puna ugljenih hidrata, dovodi do razvoja loših bakterija u ustima, koje izazivaju niz bolesti desni. Zato su biljne kapi za desni i paradentozu, afte i svež dah BioDent stvorene da potpomognu razvoj dobre mikroflore usta a da redukuju nivo loših bakterija koje stvaraju probleme.

Desni su osetljivo tkivo, pa smo gledali da naše biljne kapi za desni budu izbalansiranog delovanja, da ne budu ni blage ali ni prejake. Lekovito bilje koje je u sastavu kapi za desni i paradentozu je poznato po svom pozitivnom delovanju na desni, po visokoj količini etarskog ulja i antiimflamatornim svojstvima.

U sastav preparata BioDent kapi za desni i paradentozu ulaze sledeće biljke: majkina dušica, žalfija, matičnjak, kantarion, majoran, kamilica, menta, morač …

Biljne kapi za desni i paradentozu, afte i svež dah BioDent čiste desni, jačaju imunitet desni, smiruju česte upale desni, zaustavljaju štetne procese, dezinfikuju duboke džepove izmedju zuba, osvežavaju dah, smanjuju krvarenje desni. Dužom i redovnom upotrebom naše BioDent biljne kapi za desni i paradentozu, afte i svež dah trajno regulišu stanje usne duplje.

BioDent biljne kapi za desni i paradentozu se koristi kod sledećih stanja:

Često krvarenja desni i stvaranje ranica u usnoj duplji

Povlačenje desni i početna paradentoza

Loš zadah iz usta

Česte upale desni

Upale zubnih džepova

Pojava gljivica na desnima i u ždrelu

Česte upale grla i krajnika

Pravilna higijena usne šupljine

Da bi BioDent biljne kapi za desni i paradentozu imala efektivno dejstvo na vaše zdravlje dajemo vame nekoliko bitnih preporuka:

– redovno pranje zuba sa kvalitetnom četkicom i dobrim vlaknima,

– redovnu masažu desni makar jednom dnevno,

– temeljno čišćenje sa zubnim koncem zuba i zubnih šupljina – zubnih džepova od hrane,

– dnevno skidanje četkicom naslaga na jeziku i ždrelu,

– promena načina ishrane: izbegavati brašnjaste proizvode, alkohol, slatkiše, slatko.

Korišćenje biljne kapi za desni i paradentozu: 30 kapi nakapati u 1 dcl vode, promešati, uzeti gutljaj do dva, promućkati desni, zube i grlo – grgoljiti u trajanju oko 2 minuta. Raditi to dva do tri puta dnevno, nakon pranja zubi. Tinktura može i da se pije, ali je ne morate piti.

Za čuvanje svežeg daha, kapi za desni i se koriste dva puta dnevno.

Pakovanje BioDent biljne kapi za desni i paradentozu: bočica od 100 ml

BioDent biljne kapi za desni i paradentozu traje za oko dva meseca terapije. Bočica sa kapima se čuva na tamnom i hladnom mestu. Rok trajanja je 3 godine.

Cena BioDent kapi za desni i paradentozu: 1,000 dinara + standardni ptt troškovi slanja brzom poštom.

 

BioDent biljne kapi za desni i paradentozu se mogu kupiti u apoteci Mediflora u Beogradu na sledećoj adresi:

Apoteka „Mediflora“, Bulevar Kralja Aleksandra 228, 11000 Beograd

ili

Naručite artikal pozećem direktno na vašu adresu:

Telefon za naručivanje: 065-970-7777

E mail za naručivanje:  [email protected]

 

 

www.prirodanadar.rs