Ko nam menja vreme nad glavom

Geoinženjering je skup akcija koje treba da kontrolišu i menjaju klimu. Kemtrejls (chemtrails) ili zaprašivanje neba radi promene vremena i padavina je najpoznatija tehnika

 

Nad svima nama se sprovodi perfidni genocid, jedan od vidova je upravo ovaj geoinženjering. To vise nije tajna javno se priznaje da se sprovodi s opravdanjem globalnog zagrevanja (što je potvrđena laž). Ogromni, nezamislivi novci su u taj zločin uloženi. A vlade u svim zemljama su samo njihovi poslušnici, devijantni likovi koje oni kontrolišu kad im ne budu više od koristi obrišu ih sa lica zemlje.

Geoinženjering i kemtrejls na oblacima - ko nas zaprašuje sa neba

Geoinženjering i kemtrejls na nebu

Na nama je dal ćemo i dalje žmuriti ili biti svesni šta se sprovodi nad svima nama.

Zlo će trijumfovati, ako dobri ljudi ne čine ništa – ZATO POKRENIMO SE I ČINIMO

Svako od nas je anđeo sa samo jednim krilom, a leteti možemo tek zagrljeni …

 

Kako izgleda Geoinženjering u praksi

 

Geoinženjering ili geoinženjerstvo ili klimatski inženjering je niz namjernih i velikih zahvata u Zemljin klimatski sustav s ciljem smanjenja globalnog zatopljenja i promjene klimatskih prilika. Obuhvaća namjernu promjenu klime pomoću tehnologije.

Uglavnom se radi o traženju metoda za smanjenje ugljikovog dioksida i kontrole sunčevog zračenja. Ugljikov dioksid smatra se uzrokom klimatskih promjena te je jedan od stakleničkih plinova iz atmosfere. Neke od ideja bile su: hvatanje ugljkovog dioksida direktno iz zraka, zasipanje Arktika česticama prašine, raspršivanje sulfatnih čestica u atmosferu (kako bi one djelovale kao svojevrstan štit, minijaturni reflektori koji bi odbijali dio sunčevog zračenja i time snizili temperaturu) te unošenje velike količine željeza u oceane (kako bi se ubrzao rast algi sposobnih za veliku apsorpciju plinova).

Međuvladin panel o klimatskim promjenama (IPCC) zaključilo je 2007., da je uglavnom teško dokazati pozitivne učinke geoinženjerstva.

Geoinženjerstvo je predloženo kao potencijalna treća opcija za rješavanje problema globalnog zatopljenja, pored ublažavanja i prilagodbe. Znanstvenici obično ne smatraju geoinženjering kao alternativu za kontrolu emisija, nego kao prateću strategiju.

Gotovo sva se istraživanja sastoje od računalnog modeliranja ili laboratorijskih testova, a pokušaji u stvarnom svijetu pokazali su se kontroverznim. Neki projekti su u tijeku poput sadnje stabala i ugradnje hladnog krova. Započela su i ruska terenska istraživanja sa sumpornim aerosolom.

Postoje kritičari geoinženjeringa, koji smatraju, da je to moralno upitno i da eksperimenti mogu dugoročno upropastiti klimu.

Skupine poput ENC grupe i pojedinci poput Raymonda Pierrehumberta pozvali su na zabranu geoinženjeringa. Puni učinci različitih geoinženjerskih metoda nisu još poznati ni posve znanstveno istraženi. Godine 2010., UN-ova konvencija o biološkoj raznolikosti proglasila je moratorij na sve pokuse u moru i svemiru, osim manjih istraživačkih studija.

Izvor: Wikipedia

 

p.s.   Pogledajte ovaj video i zapitajte se koja je destinacija ovog aviona

 

Snimak leta aviona i zaprašivanja nad Srbijom