Kako je Putin vozio Formulu 1

Šta kažu bliski saradnici i političari koji su ga susretali i upoznali kakav je Putin čovek iza uloge političara i lidera Rusije. Kad predsednik Rusije vozi Formulu 1

 

KAKAV JE PUTIN?

„Potpuno drugi“ – takođe se može opisati utisak koji Putin ostavlja na ljude. Ako se Bler i Sarkozi nekada sastanu, da bi izmenili utiske, oni bi to tačno mogli potvrditi. On traži određenu pažnju od onih u blizini njega. Po rečima rukovodioca informaciono-istraživačkog centra „Panorama“ Vladimira Pribilkovskog, on se „Za Zapad čini Gorbačovom, za Istok probava da koristi masku Staljina, za penzionere izgleda kao brižni otac nacije, za mlade je sportista, za pravoslavne vernik sa svećom u crkvi“.

Kakav je Putin čovek privatno iza uloge političara

Predsednik Rusije Vladimir Putin vozi Formulu 1

Poslednjih godina, Putin je postigao očigledne uspehe u razvoju svog izgleda tvrdog momka izvan politike. Novembra 2010. godine, u patriotskoj kacigi sa ruskom zastavom i nacionalnim grbom u obliku dvoglavog orla, on je brzinom od 240 kilometara na čas jurio bolidom Renault Formule 1 na napuštenom delu puta kod Sankt-Peterburga. Bili su tu snimatelji da to zabeleže, isto kao i njegov lov harpunom u Arktici, spuštanje minijaturnom podmornicom na dubinu od jednog i po kilometra u jezeru Bajkal, letenje lovcem – mlaznim vojnim avionom, putovanje na Harley Davidsonu sa grupom bajkera i dugo putovanje po Dalekom istoku za volanom „Lade“.

Do toga on je pozirao fotografima, jašući konja obnažen do pojasa, kroz teško prohodni lokalitet, za vreme jednog od putovanja u region Tuva u Sibiru. Odeven samo u zelene vojničke pantalone i šešir u stilu Indijana Džonsa, krijući oči za staklima suncezaštitnih naočara, on je u svemu ličio na holivudskog glumca.

***

U stvari, Putina ne interesuje rad na izgradnji imidža, i uopšte ga ne uzbuđuje što je oko njega, kao oko „pop-zvezde“, izrasla grupa obožavalaca. Njegove pristalice govore : „On je iznad svega toga. On se jednostavno bavi svojim poslom“. Po njihovim rečima, on je superzvezda na političkom nebu, ali na to ne obraća apsolutno nikakvu pažnju.

 

TV prilog kako je Vladimir Putin vozio Formulu 1

 

Odlomci iz knjige K Hacinsa i A Korobko “PUTIN”

Copyright za teritoriju ex Jugoslavije- Milka Kresoja, Moskva