Kuvam i blogujem

Top kuvarski blogovi su jako popularni na internetu. Najbolji kuvarski blogovi donose zanimljive recepte, istražuju kuvanje, analiziraju strane i domaće kuhinje

Najbolji blogovi za kuvanje u Srbiji već godinama uspešno funkcionišu. Ako možemo da kažemo za neki vid blogovanja da je popularan u regionu, to su onda top kuvarski blogovi. Najbolji kuvarski blog ima preko nekoliko hiljada posetilaca dnevno, lojalnu i odanu publiku. Jedino što je pitanje za sve, koji su to najbolji kuvarski blogovi, jer je kuvanje subjektivno, ukusi su različiti. Zato smo rešili da vam predstavimo listu Top kuvarski blogovi u Srbiji, napravljena po tome koliko su kuvarski blogovi posećeni i cenjeni. Možda na listi nisu svi najbolji blogovi za kuvanje prisutni, izvinjavamo se onima koji su slučajno izostali, ali su vam makar na jednom mestu dati dobri kuvarski blogovi i blogeri.

Lista Najbolji blogovi za kuvanje u Srbiji
Top kuvarski blogovi u Srbiji

Napominjemo da su najbolji blogovi za kuvanje u Srbiji medju prvima na webu počeli da privlače sponzore i da vide neku svrhu od svog rada. Probanje novih jela, recepti, nove kulinarske ideje, korišćenje odredjenih namirnica, fokus na odredjenu grupu hrane, doveli su do interesovanja oglašivača. Za razliku od blogera iz drugih delatnosti, top kuvarski blogovi i dodju do nekog sponzora. Medjutim, kao i svuda na webu, mnogo je više onih koji su krenuli i pokušali pa odustali, nego što su istrajali i videli rezultat od deljenja recepata i iskustva iz kuhinje. Po našim saznanjima, samo dva tri kuvarska blogera prihoduje mesečno iznad prosečne plate od blogovanja sa gastronomijom i kuvanjem, svi ostali pokušavaju da se probiju i postanu zanimljivi oglašivačima.

Pa ipak, svaki dan nastane neki novi blog o kuvanju i neki kreativni bloger kuvar krene da piše o svojim jelima i djakonijama. Koliko je kuvanje zanimljivo, vidimo i mi po našoj kategoriji Gastro u kojoj objavljujemo vikendom recepte i koja ima posećenost koja je može svrstati u listu Top kuvarski blogovi u Srbiji.

Pogledajmo koji su to najbolji blogovi za kuvanje u Srbiji.

 

Lista Top kuvarski blogovi u Srbiji – najbolji blogovi za kuvanje

Svaki naziv bloga je i linkovan da ga možete posetiti i pregledati. Izabrali smo 10 kuvarskih blogova koji su još uvek aktuelni i objavljuju stalno recepte. Mnogi dobri kuvarski blogovi su prestali sa objavljivanjem.

Minjina kuhinjica

Moje grne

Domaći recepti

Cooks and bakes

Palachinka

Mezze

Astal – kuhinja moje ravnice

Posna jela

Kuhinja recepti

Milin kuvar

Serbian caffe kuvar

20 Responses to "Najbolji blogovi za kuvanje – top kuvarski blogovi u Srbiji"

 1. Martina  11. октобра 2014.

  Dodajem Vam blog koji rado posjećujem, pretpostavljam da je vaš.

  http://mamajacooks.blogspot.com/2010/02/selja-hleb.html

 2. Martina  11. октобра 2014.

  Također i ovaj,čini mi se vaš.
  Toliko od mene.
  Zahvaljujem za nove linkove.

  http://www.mytaste.hr/

 3. Marija  23. октобра 2015.

  Posetite blog http://www.moderanzivot.blogspot.com

 4. Ana  4. јануара 2016.

  Jako volim da pratim blogove, za većinu ovih blogova sam već znala, ali ima par za koje sam tek sad čula. Na primer jako mi se svidela vojvođanska kuhinja. Evo jedan relativno nov, može se nazvati „kuvarskim blogom“ http://www.uzjutarnjukafu.com

 5. Biljana  4. јуна 2016.

  dobri blogovi

 6. Sanja  4. јуна 2016.

  Ima dosta jako dobrih blogova, ima i jedan koji bih ja izdvojila nekako je sve ono pravo domace na njemu. Recepti Biljina kuhinja.

 7. Malena  28. јуна 2016.

  Nikad dosta novih i zanimljivih blogova. Evo još jednog, malo neobičnijeg jer se uz recepte često provuče i po neka zanimljiva pričica: http://www.kuvajtesacrvenom.blogspot.rs

 8. Himera  25. јула 2016.

  Evo ovde mozete citati razne clanke iz Srbije i Sveta. http://www.vestisrbija24.tk/

 9. zakuvavanje  29. августа 2016.

  Super lista, Moje grne i Palachinka su nam u top 🙂 , a inace mi smo novi food blog zakuvavanje.rs, pa bi nam dobro dosla podrska 🙂 , mozete da nas zapratite na http://www.facebook.com/zakuvavanje/

 10. Zakuvavanje.org  8. новембра 2016.

  http://www.zakuvavanje.org već četiri godine sa približno tri miliona poseta. Pozdrav “kolegi“ iz prethodnog posta koji mi je ukrao ime i ne ponaša se korektno !!! … Pratim većinu blogovo i čestitam na upornosti, originalnosti i hvala vam, mnogo sam naučila!

 11. L  4. фебруара 2017.

  gricko1.wordpress.com

 12. Nadia  7. фебруара 2017.

  Hvala vam na ovom blogy!

 13. Simonida  16. јула 2017.

  Pozdrav, blog s autentičnim fotografijama i detaljnim opisom odabranirecepti.blogspot.rs

 14. Rade  25. августа 2017.

  Ja vam preporucijum novi blog koji vas iznformise u oblasti pekarstva i poslasticarstva http://www.maxipek.in.rs

 15. blogerka  8. децембра 2017.

  Ne znam otkud u ovoj grupi vrsnih blogerki stavljate Posna jela kad su kod njih svi recepti i fotografije preuzeti sa interneta? Posećenost nekog bloga ne znači i njegov kvalitet, pa tako se ne može smatrati blogerom neko ko sve uzme od drugih bez da je nešto napravio i uslikao.

 16. Bobi  11. јануара 2018.

  http://www.malaribizla.com
  Ozbiljno dobar blog sa više nego zanimljivim jelima i načinima pripreme

 17. ;Moje đakonije  13. јануара 2018.

  Predstavljam vam i moj blog mojeslatkocarstvo.blogspot.rs 🙂

 18. ziko  23. јуна 2018.

  Jos jedan dobr blog http://www.receptdomacekuhinje.com

 19. ziko  24. јуна 2018.

  Jos jedan odlican blog http://www.receptdomacekuhinje.com

 20. MalaMaca  30. јула 2018.

  Još jedan fin portal sa finim receptima https://receptizasve.com/

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.