Kuvam i blogujem

Top kuvarski blogovi su jako popularni na internetu. Najbolji kuvarski blogovi donose zanimljive recepte, istražuju kuvanje, analiziraju strane i domaće kuhinje

Najbolji blogovi za kuvanje u Srbiji već godinama uspešno funkcionišu. Ako možemo da kažemo za neki vid blogovanja da je popularan u regionu, to su onda top kuvarski blogovi. Najbolji kuvarski blog ima preko nekoliko hiljada posetilaca dnevno, lojalnu i odanu publiku. Jedino što je pitanje za sve, koji su to najbolji kuvarski blogovi, jer je kuvanje subjektivno, ukusi su različiti. Zato smo rešili da vam predstavimo listu Top kuvarski blogovi u Srbiji, napravljena po tome koliko su kuvarski blogovi posećeni i cenjeni. Možda na listi nisu svi najbolji blogovi za kuvanje prisutni, izvinjavamo se onima koji su slučajno izostali, ali su vam makar na jednom mestu dati dobri kuvarski blogovi i blogeri.

Lista Najbolji blogovi za kuvanje u Srbiji

Top kuvarski blogovi u Srbiji

Napominjemo da su najbolji blogovi za kuvanje u Srbiji medju prvima na webu počeli da privlače sponzore i da vide neku svrhu od svog rada. Probanje novih jela, recepti, nove kulinarske ideje, korišćenje odredjenih namirnica, fokus na odredjenu grupu hrane, doveli su do interesovanja oglašivača. Za razliku od blogera iz drugih delatnosti, top kuvarski blogovi i dodju do nekog sponzora. Medjutim, kao i svuda na webu, mnogo je više onih koji su krenuli i pokušali pa odustali, nego što su istrajali i videli rezultat od deljenja recepata i iskustva iz kuhinje. Po našim saznanjima, samo dva tri kuvarska blogera prihoduje mesečno iznad prosečne plate od blogovanja sa gastronomijom i kuvanjem, svi ostali pokušavaju da se probiju i postanu zanimljivi oglašivačima.

Pa ipak, svaki dan nastane neki novi blog o kuvanju i neki kreativni bloger kuvar krene da piše o svojim jelima i djakonijama. Koliko je kuvanje zanimljivo, vidimo i mi po našoj kategoriji Gastro u kojoj objavljujemo vikendom recepte i koja ima posećenost koja je može svrstati u listu Top kuvarski blogovi u Srbiji.

Pogledajmo koji su to najbolji blogovi za kuvanje u Srbiji.

 

Lista Top kuvarski blogovi u Srbiji – najbolji blogovi za kuvanje

Svaki naziv bloga je i linkovan da ga možete posetiti i pregledati. Izabrali smo 10 kuvarskih blogova koji su još uvek aktuelni i objavljuju stalno recepte. Mnogi dobri kuvarski blogovi su prestali sa objavljivanjem.

Minjina kuhinjica

Moje grne

Domaći recepti

Cooks and bakes

Palachinka

Mezze

Astal – kuhinja moje ravnice

Posna jela

Kuhinja recepti

Milin kuvar

Serbian caffe kuvar