BIOLIVER KAPI ZA HOLESTEROL I TRIGLECIRIDE

Prirodni lek za smanjenje holesterola i triglecirida. Biljni lek za insulinsku rezistenciju. Biljne kapi za holesterol Priroda na Dar su prirodno rešenje za smanjenje holesterola i regulaciju HDL i LDL masti u krvi

 

Biljne kapi za holesterol i trigleciride, smanjenje masnoća u krvi. BioLiver kapi su proizvod iz naše kolekcije prirodnih biljnih kapi i predstavljaju prirodno rešenje za sve koji imaju povišene masnoće u krvi i poremećen rad jetre i gušterače. Povećan nivo holesterola u krvi je pokazatelj da jetra ne radi dobro usled prekomerne i loše ishrane, izraženog stresa ili usled nekih bolesti. Za regulisanje rada jetre se koriste uglavnom gorke droge i sa te strane su biljne kapi za povećane masnoće u krvi mnogo prijatniji izbor od čajeva koji su vrlo gorki. Uz to, ovo je biljni lek za insulinsku rezistenciju jer reguliše šećer i insulin u krvi i sprečava pojavu kriza gladi i nervoze kod pacijenata koji su u predijabetičnom stanju.

Savremen način života sa previše hrane i stresa a premalo kretanja dovodi do pojave taloženja masnoća na jetri i do njene disfunkcije. Jetra je organ fabrika koja danonoćno preradjuje krv i reguliše stanje krvi. Usled njene disfunkcije javljaju se metabolički poremećaji od kojih je pojava povišenih masnoća u krvi, disbalans HDL i LDL masti najčešći pokazatelj.

Povećane masnoće u krvi i visok holesterol dovode do pojave naslaga na krvnim sudovima i taloženja masnoća na unutrašnjim organima, što sve vodi nizu poremećaja, od pucanja kapilara, gušenja rada unutrašnjih organa, stvaranju podloga za bolesti i tumore, kardiovaskularnih problema.

Biljne kapi za holesterol i trigleciride, te smanjenje masnoća u krvi BioLiver su formulisane tako da čiste i pomažu rad jetre. Tinktura za holesterol je sastavljena od tri poznate lekovite biljke, poznate po svojim regenerativnim i isceljujućim sposobnostim na rad jetre. Najčešće se za stimulaciju rada jetre koriste jako gorke trave pelin, lincura, trava iva, ali smo se mi odlučili da koristimo lekovite biljke koje dublje i finije deluju na biohemiju jetre i pomažu regeneraciju rada jetre, dokazane lekovite biljke za smanjenje masnoća u krvi: Artičoka, Maslačak i Petrovac.

Sve tri lekovite biljke deluju na jetru ali svaka na svoj način, i svaka biljka deluje na jednu posebnu funkciju jetre koja je bitna u sintezi masti. Artičoka je klinički dokazana i poznata biljka za smanjenje holesterola, čudesni Maslačak deluje na čišćenje jetre i krvi, dok dragoceni Petrovac čini da se jetra brže regeneriše i što pre vrati u normalno stanje. Da bi se postigao najbolji rezultat i smanjile masti u krvi, biljne kapi za holesterol i trigleciride treba upotrebljavati uporedo sa promenom načina ishrane.

Uz njih tu su i Hajdučka trava i Neven koje deluju regenerativno na jetru, kao i Nana koja je najpoznatija lekovita biljka za jetru i Kantarion koji deluje antiupalno i regenerativno.

Ceo ovaj kompleks lekovitih biljki je pokazao i neverovatno pozitivno dejstvo na šećer i insulin kod osoba koje imaju predijabetično stanje, odnosno insulinsku rezistenciju. Ove kapi se uzimaju dva do tri puta dnevno sa dosta vode kao prirodni lek za insulinsku reszitenciju jer uklanjaju simptome insulinske krize. Kao biljni lek za insulinsku rezistenciju kapi su dragocen saveznik pri mršavljenju i dijeti gojaznih pacijenata. Preporučuju se svim pacijentima koji su gojazni kao biljni lek za metabolički sindrom jer će uz njih lakše mršaviti, bez gladi i pada šećera, i regenerisaće rad pankreasa i jetre.

Sastav i lekovite biljke koje ulaze u Priroda na Dar biljne kapi za holesterol i trigleciride: Artičoka, Hajdučka trava, Kantarion, Petrovac, Nana, Neven i Maslačak.

Korišćenje je 2-3 puta dnevno, popiti 30 kapi sa vodom, najbolje pre jela. Biljne kapi za holesterol su bezbedne, u retkim slučajevima se kod nekoga može javiti alergija na artičoku, u tom slučaju prekinuti korišćenje. Ne preporučuju se osobama koje imaju gastritis jer otvaraju apetit, deci i trudnicama.

Pakovanje: 100 ml tinkture

Cena BioLiver biljnih kapi za holesterol i trigleciride je 1000 dinara + standardni ptt troškovi slanja brzom poštom.

 

BioLiver biljne kapi za holesterol, insulinsku rezistenciju i trigleciride naručite pouzećem direktno na vašu adresu:

Telefon za naručivanje BioLiver kapi u Srbiji:  065 970 7777    

E mail za naručivanje:  [email protected]

Naručivanje BioLiver kapi za BiH i RS: (+387) 066 271 012

www.prirodanadar.rs