Grčki pekara kafić i grčka espreso kafa

Coffee cake je novo otvorena grčka pekara i fancy kafe koji sprema slana i slatka peciva uz odličan espreso sa mlekom. Ocenili smo njihov produženi espreso sa mlekom

 

Grčka pekara i kafić Coffe cake je otvorena pre nekog vremena na uglu Bulevara Kralja Aleksandra i Batutove ulice, na Lionu, na mestu gde je nekada bila čuvena kafana Šestica. Veliki kafić koji služi kao grčka pekara gde se na licu mesta spremaju slana i slatka peciva i pije kafa. Mesto je postalo vrlo brzo popularno jer ima fancy look, zanimljive slane i slatke poslastice i odličnu kafu. Posetili smo ih više puta i doneli sud o spremanju espreso kafe kod njih.

Espreso patrola - Coffee cake, grčka pekara u Beogradu i ocena kvaliteta espreso kafe

Coffee cake, grčka pekara u Beogradu i ocena kvaliteta espreso kafe

Espreso patrola ocene espreso kafe – produženi espreso sa mlekom Coffee cake, grčka pekara

Testirali smo kvalitet espreso kafe u grčkoj pekari Coffee cake u Beogradu. Evo kako smo ocenili espreso koji se sprema tamo:

Marka espreso kafe: Saicafe kafa

Spremanje kafe: odlično

Mlečna pena: odlična – gusta, tvrda

Espreso sa sojinom mlekom: Imaju, odlično ga spremaju

Šoljica zagrejana – da

Šoljica izgled – klasična

Espreso set sadrži: espreso kafa sa mlekom, čaša vode i domaći kolač!

Ukus: odličan

Cena: 135 dinara

Generalna ocena: odlično

Zaključak za espreso kafu u El Derecho kafe-u: Produženi espreso sa mlekom koji prave je odličan. Saicafe je dobar brand kafe, ima izbalansiran ukus i aroma prihvatljivu za sve, ni slabo a ni jako. Uz kafu vam sleduje sjajan domaći kolač – parče Komisbrohta, što dodatno pojačava doživlja pijenja kafe. Imaju zanimljiv manir da vam se iz metalnih bokala sipa voda u čaše, i sve u svemu je mesto gde se odlična kafa pije.

Naša preporuka: Nedostaje vam samo neka originalna i zanimljiva sexy šoljica.

. . .

Espreso patrola je nezavisna akcija sajta Bašta Balkana kojim se ocenjuje kvalitet kako se sprema produženi espreso sa mlekom i espreso kafa u Beogradi i Srbiji. Nenajavljeni o bilazimo kafiće i restorane i testiramo kako rade baristi i kakav espreso prave, kakva je usluga i izgled espreso kafe, sve u cilju da se podigne kultura pijenja espresa u Srbiji.