Kako da regenerišete diskove izmedju kičmenih pršljenova

Rudolf Brojs je bio poznati austrijski naturopata koji je lečio kancer ali je pokazao metod kako da izlečite kičmu i propale diskove. Brojsova masaža i kantarionovo ulje

 

Rudolf Brojs je poznati autrijski narodni iscelitelj i naturopata koji je poznat po svom metodu za lečenje kancera – Totalna terapija, koja se satoji od 42 dana gladovanja i posta samo na svežim sokovima od povrća. Po njegovim rečima izlečio je na hiljade pacijenata sa upustvima kako da se sprovede njegova kura gladovanja sa sokovima. Medjutim, na jednom mestu je ukazao da njegova, Brojsova masaža i kantarionovo ulje mogu da pomognu kod bolova u kičmi, kod bolova u vratu, išijasa, lumbaga.

Brojsova masaža i kantarionovo ulje - kako da regenerišete diskove

Brojsova masaža maslinovim uljem sa kantarionom

Kako da izlečite išijas prirodnim putem i masažom

Kada su mu se javili pacijenti sa bolovima u ledjima i išijasom, Rudolf Brojs se posvetio tom problemu i stvorio model lečenja koji komponuju blago masiranje – Brojsova masaža, kojim se pršljenovi lagano otvaraju za prijem kantarionovog ulja. Po Rudolfu Brojsu, diskovi izmedju kičmenih pršljenova nikada ne mogu da se istroše, već samo vremenom postaju tanji i tanji, gube tečnost iz sebe. Kanatrionovo ulje pomaže da se oni ponovo napune tečnošću, narastu i opet stvore tampon zonu izmedju pršljenova. Tvrdio je da je jedan do dva tretmana dovoljno da se pacijenti izleče od istrošenih kičmenih diskova.

Da bi se to ostvarilo potrebno je da se pacijent lagano izmasira sa kantarionovim uljem i da se nakon masaže dobro utopli. Preporučuje se da se nakon masaže kičma dobro natopi kantarionovim uljem, da se stavi preko hartija ili gaza i da se osoba dobro utopli i zavije u ćebe.

Brojsova masaža je potpuno bezbolna i kratka. Donji video klip prikazuje kako se sprovodi Brojsova masaža. Njen cilj je samo da se lekovito ulje ubaci izmedju pršljenova i da dodje do diskova koje treba da regeneriše.

Ono što je jako bitno za uspeh Brojsove masaže je kanatrionovo ulje za masažu. Kanatrionovo ulje za masažu treba da bude napravljeno od kvalitetnog domaćeg maslinovog ulja i kantariona. Tako, da ako hoćete da pokušate da obnovite hrskavicu i regenerišete diskove izmedju pršljenova, prvo pronadjite odlično domaće kantarionovo ulje napravljenog od maslinovog ulja, a zatim otidjite kod masera koji će videti kako se radi Brojsova masaža i sprovesti je na vama.

Sličan princip možete pokušati da primenite i kod hrskavice u kolenima.

U zdravlje!

Kako se izvod Brojsova masaža sa kantarionovim uljem za regeneraciju diskova

www.prirodanadar.rs