NAJKRAĆE PRIČE 2014

Izdavačka kuća „Alma” priprema zbornik priča pod nazivom Najkraće priče 2014

Na konkurs Najkraće priče 2014 se šalju do tri neobjavljene priče, ne duže od 30 redova (1800 znakova, pri čemu se i razmak između reči računa kao znak). Nema nikakvih tematskih ili žanrovskih ograničenja. Konkurs nema takmičarski karakter – nema pobednika, nagrada i sl. Priče uvrštene u zbornik neće se honorisati. Priče se potpisuju imenom i prezimenom. Poželjno je navesti i osnovne podatke o autoru (datum i mesto rođenja, zanimanje, književni rad, saradnja sa časopisima, objavljene knjige, adresa, telefon, imejl adresa…).
Poziv autorima i piscima na Konkurs za najkraće priče 2014

Otvoreni konkurs za najkraće priče 2014

Radovi se šalju na adresu:
„Alma”
Molerova 62-A
11000 Beograd
ili elektronskom poštom na adresu:
Pošto veliki broj mejlova, iz nepoznatih razloga, ne stiže do nas, svima koji priče pošalju elektronskom poštom potvrdićemo da smo njihov mejl primili. Ukoliko vam ne odgovorimo, molimo vas da priče pošaljete ponovo.
Konkurs Najkraće priče 2014 je otvoren do 15. decembra 2014. godine. Sredinom marta 2015. godine biće objavljen zbornik najlepših ostvarenja pristiglih na konkurs.Sve informacije o konkursu, autorima zastupljenim u zborniku, predstavljanju knjige i sl. biće objavljene na sajtu www.alma.rs i www.alma.co.rs. Na ovom sajtu mogu se pročitati svi zbornici s prethodnih konkursa (uključujući i zbornik s XIII konkursa za najkraću kratku priču – „Kajmakčalanska 11“).