Egzotičan odmor u dvoje

Slike i prikaz 15 destinacija gde su najromantičnija mesta za dvoje na svetu. Ljubav parova i romantični doživljaj na egzotičnim mestima sveta

 

Romantika živi ovde

Šta može biti bolje od opuštanje sa osobom koja je draga vašem srcu? Ruski sajt AdMe.ru vam predstavlja najpogodnija egzotična i najromantična mesta širom sveta za one koji žele da zaborave vreve i samo žele biti zajedno. I zapamtite, bez obzira kojim putem da krenete i koje romantično mesto da izaberete, najvažnija stvar za uspešno romantično putovanje već imate – vašeg iskrenog partnera punog ljubavi i naklonosti. Sa takvim prtljagom možete otići na bilo koji delo planete i provesti najbolji odmor Vašeg života.

 

Hotel Dedon Island Resort, Filipini

Najromantičnija mesta za dvoje na svetu Filipini

Neverovatni i očaravajući bungalovi napravljeni od palmi, viseći kreveti od slame – svi stvoreni da se leži opušteno slušajući zvuke talasa okeana.

. .

Vodopad Selandfos, Island

Najromantičnija mesta za dvoje na svetu vodopad Island

Jedan od najpoznatijih i živopisnih vodopada na Islandu. Posebno se preporučuje da se poseti u večernjim satima, kada osvetljenje oko vodopada postaje zasićeno svetlošću. Pogledajte neverovatno lep zalazak sunca, svetlucanje vodopada – mesto će svako učiniti da zaboravite na gradske vreve i životne brige.

. .

Hotel UFOgel, Nusdorf, Austria

Najromantičnija mesta za dvoje na svetu hotel Ufoegel Austrija

Mala, minimalistički ljupka kuća u austrijskim Alpima. Zamislite samo kako ste se vas dvoje udobno namestili na krevetu i diviti se prekrasnom pogledu na planine kroz ogromne prozore. Čak ni na ulici ne morate da izadjete za romantični pogled na krajolik.

. .

Plaža Dream Beach, ostrvo Hong, Tajland

Najromantičnija mesta za dvoje na svetu Tajland

Beli pesak, smaragdno topla vodu – nije ni čudo da se ovo mesto zove „Plaža snova“. Vertikalni litice oivičavaju ivice plaže i stvaraju atmosferu privatnosti.

. .

Ubud, Bali, Indonezija

Neobična brda, čist vazduh, mir i spokojstvo – ovo je atmosfera Ubuda. Ovde možete pobeći od vreve beskrajnih briga i potpuno se rastvoriti jedno u drugo.

. .

Hotel Katikies, Santorini, Grčka

Nalazi se na zaslepljujuće beloj litici sa pogledom na plavo Egejsko more. Ali, još važnije, možete sakriti od sunca u jednom od bazena koji se nalazi u pećini. A u isto vreme i od radoznalih očiju.

. .

432 Park Avenue, Njujork

ny.curbed

Izgradnja nebodera 432 Park Avenue je završena. Dakle, uskoro ćete moći da se zajedno kupate u kupatilu, gledajući u Njujork sa visine od preko 400 metara.

. .

Hotel Lion Sands, Južna Afrika

Egzotičan hotel koji vas stavlja u srce džungle. Pravo iz sobe možete gledati lavove, slonove i druge divlje životinje. Ovo je posebno mesto za privatnost i opuštanje.

. .

Terme Saturnia, Italija

Ovi topli izvori se nalaze u istorijskom banjskom gradu Saturnia. Temperatura vode tokom cele godine se održava na oko 37 i po stepeni. I sve to je okruženo mirnim i opuštajućim predelima. Dolce vita.

. .

Pokretni apartman

Ova vila se nalazi na vodi nedaleko od pristaništa, ali može da se transportuje na bilo koje drugo mesto. Zamislite neopisivo zadovoljstvo jer ste ustali iz kreveta, uradili samo nekoliko koraka … i uronili ste u osvežavajuće morske vode. Ova kuća će omogućiti da otplovite iz svakodnevnog stresa i rutine na otvoreno more, okean, ili zaista bilo gde drugo.

. .

Ostrvo Vadu, Maldivi

Maldivi su lepi sami po sebi: vruće sunce, tirkizno more i lepe beskrajne bele plaže. Ali ima još nešto zanimljivo. Oo sumraka, svetlo fitoplanktona u moru ispunjava celu obalu fantastičnom plavom svetlošću. Kakav ambijent za savršene večernje i romantične šetnje u dvoje.

. .

Hotel Kakslauttanen, Finska

U Finskoj možete odsesti u iglu. Samo se sada pravi od stakla. Ali uprkos naizgled krhkoj strukturi unutar igla je toplo i udobno, čak i u vreme teških mrazeva. I ako imate sreće, možete kroz stakleni krov ugla videti pravu Polarnu svetlost dok uživate ležeći u mekom krevetu.

. .

Slano jezero, Bolivija

Salar de Uiuni – osušeno slano jezero. Tokom kišne sezone soli iz jezera su pokrivene samo tankim slojem vode i pretvara celo jezero u najveće prirodno ogledala na svetu. Zamislite šta ćete doživeti hodanjem po jezeru pod zvezdanim nebom noću.

. .

Plaža Hidden Beach, Meksiko

Ova skrivena plaža je nastala kao posledica artiljerijskih napada u ranim 1900-im. Okolina ostrva je park prirode, tako da do plaže nije tako jednostavna doći: morate da plivate kroz tunel od 15 metara do plaže. Ali, definitivno vredi. Uostalom, ova plaža stvara atmosferu jedinstvene privatnosti.

. .

Čezana Torinezi, Italija

Ova planinska kuća se nalazi na samom skijalištu visoko u Alpima, okružena gustom šumom i snežnim planinskim vrhovima. Idealna za duge zime u romantičnom zagrljaju.