Kemtrejls i tajna agenda

Dokumentarni film pod nazivom Zašto nas za ime sveta prskaju. Geoinžinjering ili kemtrejls operacija zaprašivanja neba teškim metalima i kontrola klime

 

Ljudi širom sveta primećuju da se vreme naše planete dramatično menja. Oni također počinju primećivati duge staze uvijek prisutne na nebu koje ostavljalju avioni koji vode milione da prihvati realnost chemtrail / geoengineering programa. Da li postoji veza između staza na nebu i našeg teškog preživljavanja ovog vremena?

Zašto nas za ime sveta prskaju sa neba - film o kemtrejlsu

Zaprašivanje neba iz aviona

Iako ima mnogo planova u vezi sa ovim štetnim programima, dokaz je sada u izobilju što dokazuje da geoengineering se može koristiti za kontrolu vremena. U ovom dokumentarcu ćete naučiti kako se aerosoli prskaju u naše nebo se koristi u kombinaciji s drugim tehnologijama za kontrolu vremena. Dok geoengineers tvrde da svoje modele su samo za ublažavanje globalnog zagrijavanja, sada je jasno da se mogu koristiti kao način za konsolidaciju ogromnu količinu i monetarne i političke moći u rukama nekolicine od poluga koje vrieme kontrole daje određene korporacije nad prirodnim sistemima Zemlje. To, naravno, vrši se na račun sveg živog na planeti zemlji.

Režija / Produced by Michael J. Murphy i Produced / Uredio Barry Kolský