NOVA GODINA NA VRHU SVETA

Doček Nove godine na planinama u Srbiji. Najpopularnije planine za doček Nove godine

 

Bliži se doček Nove 2015. godine, euforija je sve više prisutna. Svuda vlada posebno novogodišnje raspoloženje. U ljudima se sve menja, postaju mnogo prijatniji. Praznici bude ono najlepše u svima nama. Budući da se bliži doček najluđe noći treba doneti što pre odluku gde provesti najluđu noć u godini.

Ne želite da provedete i ovaj doček Nove godine u gradskim restoranima, kafanama, splavovima ili klubovima već želite da ovaj doček bude specifičan. Želite da svojoj dragoj osobi i sebi priuštite lep ugođaj za Novu godinu, želite da to bude nešto specifično i ralzličito od onoga što praktikujete svake godine, a ne zmate tačno šta bi bilo najbolje rešenje.

Kakav je doček Nove godine na planinama u Srbiji

Kakav je doček Nove godine na planinama u Srbiji?

Mi Vam nudimo nekoliko načina kako možete oduševiti svoju voljenu osobu i iznenaditi je divnim putovanjem i dočekom Nove godine nekoj od planina naše zemlje. Verujte nam na reč ovakav doček Nove godine ne može imati greške.

Jedna od najpopularnijih snežnih destinacija je Kopaonik. Ovaj nacionalni park nalazi se u blizini Kruševaca, ono po čemu je prepoznatljiv je i najviši vrh Srbije, poznati Pančićev vrh. Prelepa snežna destinacija u blizini Kruševaca postala je izezetno atraktivna poslednjih godina budući da je mnogo toga izgrađeno i unapređeno. Jedna on najisplatljivijih inevsticija za investitore i najprivlačnijih destinacija za one koji posećuju Kopaonik je izuezetno atraktivna ski staza koja je ujedno i najveća ski staza u čitavoj zemlji. Možemo s ponosom reći da je ovaj ski centar na Kopaoniku je jedan od najlepših ako ne i najlepši u ovom delu Evrope. U podnožiju ove planine nalaze se mnogobrojni hoteli, kuće, apartmani, vile, brvane u kojima se možete smestiti i uživati zavisno od svojih želja u nekom od ponuđenih prenoćišta. Ova divna prenoćišta imaju jako primamljive ponude za doček Nove 2015.godine na planini.

Ukoliko želite da Novu godinu dočekate na najlepši način, na pravoj zimskoj destinaciji, Kopaonik je pravo mesto za Vas. Ono što Vam od svojih lepota može ponuditi ova planina, a što može biti jako romantično jesu vožnje žičarama koje su i jako atraktivne budući da sa njih imate divan pogled na prelepi pejzaž ove planine.
Ova divna planina Vam nudi pregršt mogućnosti za romantični doček Nove godine, za šetnje po snegu, sankanje, skijanje, vožnju žičarama, probanje tradicionalnih jela i pića po kojima je ovaj kraj prepoznatljiv. Verujte nam na reč, nećete pogrešiti ako Kopaonik bude Vaš izbor.

Još jedana popularna destinacija za doček Nove godine na planini je Zlatibor. Planina na obodu zapadne Srbije je izuzetno popularno mesto za doček Nove godine, ali takođe mnogo posetioca dolazi na Zlatibor tokom cele godine. Ono što je glavna prednost i osnovni magnet za privlačenje gostiju na naše planine, pa i ove su prirodna bogatsva kojima obiluju ova divna mesta. Jedna od najlepših prirodnih karatketristika ove palnininske lepotice u jugozapadnom delu Srbije je jezero koje se nalazi u samo centru odmarališta. Pored jezera koje privlači goste Zlatibor ima i tri crkve brvnare, etno selo Sirogojno. Ono što Vam Zatibor nudi za doček Nove godine je prelepa priroda u kojoj čete uživati i veliki broj hotela i apartmana koji imaju divne ponude za Vas. Ono što se razvija poslednjih godina na Zlatiboru i što postaje jako popularno je seoski turizam. Prenoćište u tradicionalnim kućama i doček na planini može biti jako romantično. Još jedna bitna stvar za Vas ukoliko ste gurman je obilje tradicionalne zlatiborske hrane koju možete konzumirati i u čijim ukusima možete uživati. Ovi divni ukusi i mirisi zlatiborskih pršuta, sireva Vam upućuju direktan poziv za doček Nove godine na ovoj lepotici u jugozapadnoj Srbiji.

 

Aleksandra Milutinović

Izvor: www.Novagod.com