PINGVIN U GLAVNOJ ULOZI ZA BOŽIĆ

Film Ledeno doba je inspiracija za tv spot koji je pobrao mnoge nagrade. Fenomenalna Božićna TV reklama za kupovinu poklona sa pingvinom u glavnoj ulozi

 

Odavno nismo videli ovako dobro uradjenu TV reklamu. Poetična, lepa, dirljiva, efektna, ova TV reklama sa pingvinom će vam ostati u sećanju. Božićna TV reklama sa pingvinom pod nazivom Monty the Penguin nam dolazi iz Velike Britanije i uradjena je za lanac robnih kuća John Lewis.

Monthy The Penguin - TV reklama sa pingvinom

TV reklama sa pingvinom za britanske robne kuće John Lewis

Svake godine pokretanje novogodišnjeg TV spota robne kuće John Lewis je nacionalni događaj. TV reklama za ovaj brend je snimljena i emitovana daleko unapred nego većina tipičnih oglasnih kampanja za Božić. Sadržaj spota i mesto snimanja reklame su uvek obavijeni velom tajne. Prodavnice imaju ogroman reklamni pano i prvo prikazivanje Božićnog spota i premijera je prvo za osoblje robne kuće, u glamuroznom stilu, sa sve crvenim tepihom kao za premijera, i to se odigrava u najvažnijim prodavnicama u Londonu, kao da je TV reklama prikazana za dodelu Oskara.

TV reklama koju John Lewis snima za Božić obično ima ogroman budžet. Samo £ 6 miliona je izdvojeno za medije ove godine a sama TV reklama sa pingvinom je koštala £ 1 milion.

TV oglas je kreirala agencija Adam & Eve / DDB

 

Monthy The Penguin

 

https://www.youtube.com/watch?v=iccscUFY860