UŽIVALA: BREGOVIĆA NA KONCERTU PODRŽALA BIVŠA LJUBAVNICA

Goran Bregović i Alen Islamović, održali su u subotu spektakularan koncert Bjelog dugmeta u Novom Sadu povodom 40 godina od osnivanja jedne od najboljih grupa „s ovih prostora“ – Bijelog dugmeta.

 

♥ 10.000 fanova na koncertu!…

♥ Voditeljka otkrila da je na nastup u Novi Sad došla na poziv Gorana Bregovića i navela da ne želi da se slika za medije!…

Nastup u „Spensu“, pratilo je oko 10.000 fanova, a iz lože,  Bregu je podržala njegova bivša ljubavnica Maja Sokolović. Voditeljka nije odolela da na svom Fejsbuku ne postavi fotografiju s koncerta, ispod koje je napisala naslov velikog hita Bijelog dugmeta „Zaboravi ako možeš“.

Alen Islamović i Goran Bregović Koncert Bijelog dugmeta u Novom Sadu

Koncert Bijelog dugmeta u Novom Sadu

Poštovanje …

– Na koncert sam došla zbog poštovanja prema Goranu jer je on to želeo, ali ne bih se slikala – rekla je Sokolovićeva u SMS-poruci kad smo je zamolili da je slikamo.

Koncert je počeo svirkom trubača iz „Orkestra za svadbe i sahrane“, da bi, posle četvrte „numere“ na scenu izašao i Alen Islamović i u duetu s Bregovićem „zapalio“ publiku starim hitom „Jugoslavijo, na noge“.

„Đurđevdan“…

Usledili su „Ne spavaj, mala moja, muzika dok svira“, „Doživeti stotu“, „Na zadnjem sedištu mog auta“, „Lipe cvatu“… sve do „Ðurđevdana“ kojim je „stavljena tačka“ na spektakl.

Убаци слике 3

**********

Dobio vitraž

Uoči nastupa, dogodila se interesantna situacija u kojoj je Bregović na poklon dobio nesvakidašnju stvar – vitraž sačinjen od 10.000 dugmića! Kolaž dimenzija dva i po metra s metar, napravio je Novosađanin Isak Građin, a na njemu je radio nedelju dana… Ekipa se, već, narednih dana, seli u Crnu Goru gde će svirati u Budvi za doček 2015.

*********

Video-prilozi

1. prilog:

Bregović i Islamović i orkestar – „Bijelo dugme“, trajanje: 7:02 minuta
Klikni, dole:

2. prilog:

„Zaboravi ako možeš“, Bijelo dugme, trajanje: 5:00 minuta
Klikni, dole:

3. prilog:

„Ne spavaj, mala moja, muzika dok svira“ – Bijelo dugme, trajanje: 1:53 minuta

Klikni, dole:

Autor: (Lj. R.)

Izvor: http://www.kurir.rs

Priredio: V. V. M.

oOOo